Doping Hafıza vs Ev Dershanem

• Konuyu başlatan Lyneyz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 541
Doping Hafıza ile Ev Dershanem'in fiyatlarına baktım. Doping Hafıza daha ucuz görünüyor. Ayrıca Doping Hafıza daha fazla bilindiği için onu tercih edebilirsiniz.
Daha fazla biliniyor diye daha mı iyi oluyor? Her sosyal medyada önünüze sürekli bunun reklamı düşerse tabii daha iyi bilinir. Bu uygulamaları binlerce kişi kullanıyor ama başarılı öğrencimiz diye gösterdiği öğrenci sayısı da çok az. Ve haklarında gelen şikayet sayısı da çok fazla.
Ev Dershanem daha iyi diyorsunuz o zaman. Bana göre Doping Hafıza daha iyi.
Hayır, Doping Hafıza'nın mor hali bu da.

Daha fazla biliniyor diye daha mı iyi oluyor? Her sosyal medyada önünüze sürekli bunun reklamı düşerse tabii daha iyi bilinir. Bu uygulamaları binlerce kişi kullanıyor ama başarılı öğrencimiz diye gösterdiği öğrenci sayısı da çok az. Ve haklarında gelen şikayet sayısı da çok fazla.

Hayır, Doping Hafıza'nın mor hali bu da.
Eminimki şikayet etmeyenlerin sayısı, şikayet edenlerin sayısından daha fazladır. Daha fazla biliniyor diye illa daha mı kötü olması gerekiyor?

Ev dershanem daha iyi diyorsunuz o zaman. Bana göre Doping Hafıza daha iyi duruyor.
Ben herhangi bir sistem daha iyidir, değildir diye bir şey söylemedim sadece sizin dediğiniz Doping Hafıza daha çok bilindiği için onu tercih edebilirsiniz mantığının doğru olmadığını dile getirdim.

Daha fazla biliniyor diye illa daha mı kötü olması gerekiyor?
Öyle bir şey mi dedim ben?
Eminimki şikayet etmeyenlerin sayısı, şikayet edenlerin sayısından daha fazladır.
Doping Hafıza'nın falan nasıl bir uygulama olduğunu biliyor musunuz? Konu sahibine sırf daha fazla biliniyor diye Doping Hafıza öneriyorsun. Ama şikayet sayısından, başarılı öğrenci sayısından da bihabersin. Çevremde Doping Hafıza alıp da memnun olan yok, İnstagram'a girip bakıyorum memnun olan yok, Youtube'a bakıyorum öneri videolarının altında Doping Hafıza alınmaz diye yüzlerce yorum oluyor. Memnun olanlar da nedense açıklamaya #sponsor ya da #reklam yazıyor. Aynen dostum kesinlikle şikayet etmeyenlerin sayısı, şikayet edenlerin sayısından fazladır.

Doping Hafıza benim düşünceme göre sadece reklamdan ibaret. Ev Dershanem adlı yeri bilmiyorum fakat bence başka Koçluk sistemlerine bakabilirsiniz.

Konu sahibine sırf daha fazla biliniyor diye Doping Hafıza öneriyorsun.
Ben daha fazla biliniyor diye daha iyi olduğunu söyledim mi? Hayır. Evet, Doping Hafızanın daha fazla bilindiğini söyledim, o sebeple tercih edebilirsiniz dedim ancak daha fazla bilindiği için iyi olduğunu belirtmedim. O yüzden kendi düşüncelerinizi kendinize saklayın.

Ben daha fazla biliniyor diye daha iyi olduğunu söyledim mi? Hayır. Evet, Doping Hafızanın daha fazla bilindiğini söyledim, o sebeple tercih edebilirsiniz dedim ancak daha fazla bilindiği için iyi olduğunu belirtmedim. O yüzden kendi düşüncelerinizi kendinize saklayın. (Mesajı düzelttim)
Doping Hafıza hakkında bilgin yoksa o zaman öneride bulunmamanı tavsiye ederim. Bu daha fazla biliniyor bunu almalısın diyerek yanlış yönlendirmiş oluyorsun. O yüzden ne olduğunu bilmediğin şeyleri insanlara önermemelisin.

Bana göre Doping Hafıza daha iyi duruyor.
Dediniz bu arada hocam.

Dediniz bu arada hocam.
Sadece Doping Hafıza daha iyi duruyor dedim. Daha fazla bilindiği için daha iyi duruyor demedim. Doping Hafıza daha fazla biliniyor bu sebeple tercih edebilirsiniz dedim ancak bu sebeple daha iyi durduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Arkadaş sadece Doping Hafıza daha iyi bilindiğinden onu tercih edebileceğimi dile getirmiş, daha iyi olduğunu söylediği bir yazı yok. Gereksiz bir atışma yapmışsınız açıkçası.

YouTube'dan çalışmayı tercih etmiyorum ve başka koçluk yerlerindede YDT ile alakalı bir paket yok sadece bu ikisinde var bildiğim kadarıyla. Birkaç gün içinde alacağım o yüzden başka bu programlarla ilgili bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Ayrıca bu programlar haricinde böyle programlar kullanan tanıdığım insanlar var ve gayet memnunlar bence ön yargılı olarak paza tuzağı olarak düşünülmesi çok yanlış kendimce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı