Doping Hafıza vs Ev Dershanem

Gereksiz bir atışma yapmışsınız açıkçası.
Ortada gereksizlik bir durum yok. Arkadaş bilgisi olmadığı konuda öneri yapıyordu.
Ayrıca bu programlar haricinde böyle programlar kullanan tanıdığım insanlar var ve gayet memnunlar bence ön yargılı olarak paza tuzağı olarak düşünülmesi çok yanlış kendimce.
Çevrenizde memnun olan varsa alın o zaman. Ben gördüklerimi, duyduklarımı ve bildiklerimi buraya yazdım. Zaten çoğu insan da bilir para tuzağı olduklarını. Madem siz böyle düşünmüyorsunuz ve çevrenizde de memnun olan tanıdığınız insanlar var, alabilirsiniz.

Çevrenizde memnun olan varsa alın o zaman. Ben gördüklerimi, duyduklarımı ve bildiklerimi buraya yazdım. Zaten çoğu insan dabilir para tuzağı olduklarını. Madem siz böyle düşünmüyorsunuz ve çevrenizde de memnun olan tanıdığınız insanlar var, alabilirsiniz.

Çevremde memnun olan insanlar var evet, zaten alacağımdan fakat ikisi arasında kaldığım için bu forumu açtım, teşekkürler.

Ortada gereksizlik bir durum yok. Arkadaş bilgisi olmadığı konuda öneri yapıyordu.
Doping Hafızayı hiç kullanmadım ancak adını defalarca duymuşluğum var ve popüler olduğunu biliyorum. Doping Hafıza'nın kaliteli bir yer olduğunu da biliyorum. Konu sahibi ısrarla Doping Hafıza ile Ev Dershanem arasında kaldığını belirtti ve buna göre Doping Hafızayı tercih edebileceğini belirttim. Üstelik Doping Hafıza'nın fiyat bakımından Ev Dershanem'e göre daha ucuz olduğunu da belirttim. Bu bilgisizlik değildir. 😑

Son düzenleme:
Doping Hafızayı hiç kullanmadım ancak adını defalarca duymuşluğum var ve popüler olduğunu biliyorum. Doping Hafıza'nın kaliteli bir yer olduğunu da biliyorum. Konu sahibi ısrarla Doping Hafıza ile Ev Dershanem arasında kaldığını belirtti ve buna göre Doping Hafızayı tercih edebileceğini belirttim. Üstelik Doping Hafıza'nın fiyat bakımından Ev Dershanem'e göre daha ucuz olduğunu da belirttim. Bu bilgisizlik değildir. 😑
Ucuz olduğunu belirtmen iyi olmuş dostum. Bilgisiz olmadığını kanıtladın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı