Doping Hafıza'dan nasıl verim alınır?

Ahmetttw

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 8. sınıfım babamın zoruyla Doping Hafıza aldm. 20K para verdi ama uygulama içeriği çok sıkıcı iade de edemiyorum. Çalışsam da anlamıyorum yardım edin lütfen çok zor durumdayım o kadar para verdim oğlum çalış diyor bak ne güzel anlatıyorlar falan diyor. Eve gelince eskiden çalıştın mı deyince he deyip geçiyordum, simdi veli uygulamasından görüyor zorla bakmam gerekiyor ve hiçbir şey anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 8. sınıfım babamın zoruyla Doping Hafıza aldm. 20k para verdi ama uygulama içeriği çok sıkıcı iade de edemiyorum. Çalışsam da anlamıyorum yardım edin lütfen çok zor durumdayım o kadar para verdim oğlum çalış diyor bak ne güzel anlatıyorlar falan diyor. Eve gelince eskiden çalıştın mı deyince he deyip geçiyordum, simdi veli uygulamasından görüyor zorla bakmam gerekiyor ve hiçbir şey anlamıyorum.

Ne kadar dalga geçilse de Doping Hafıza'nın derslerini öğretici diye bulmuştum. YouTube'da bir sürü güzel hoca var aslında Doping Hafıza'ya gerek yok orası ayrı fakat siz biraz ders çalışmak istemiyorsunuz sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı