Ghost of Tsushima ve Clair Obscur: Expedition 33 alınır mı?

RHA4ST

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, zaten başlıkta da sorum mevcut. Bu iki oyun Epic Games'te güzel bir indirimde ve fiyatları gerçekten yıl sonuna göre çok uygun. Normalde Ghost of Tsushima bu indirimde görmedim. Epic Games'te ikisini de almak istiyorum ancak bir süre sonra biten ve devamı gelmeyen oyunlardan 1500 TL gibi bir fiyat vermek ikisi için de sizce mantıklı mı, değer mi? Bunlar yerine her zaman oynayacağım ve eğleneceğim başka online oyunlara mı baksam diye düşünüyorum ama bu iki oyunu da çok seviyorum ve oynamak istiyorum. Ancak çok kararsızım çünkü dediğim gibi bir süre sonra oyunlar bitiyor ve yapacak bir şey kalmıyor. Sonuçta hikayeli oyunlar onlar. Yerine Arc Raiders alabilirim ama tek oyuna da o kadar para vermek saçma geliyor. Bu fiyatta ikisini bulmuşken almak daha doğru gibi. Sizin düşünceniz nedir?

Şahsen sıra tabanlı oyunları sevmiyorum bu yüzden Clair Obscur: Expedition 33 konusunda bir şey söyleyemem ancak Ghost of Tsushima oynamış biri olarak oyunun kombatı, grafikleri ve hikayesi gibi unsurları gayet güzel. Ayrıca oyun bittikten sonra dilediğiniz gibi açık dünyasında gezerek moğolları doğramaya ve moğol kamplarını almaya devam edebilirsiniz veya oyunun dünyasında gezebilirsiniz.

Sıra tabanlı türünü sevmeyeni bile içine çekebilecek hikayeye ve oynanışa sahip Clair alabilirsin. Ghost of Tsushima da güzel oyundur ama Sekiro oynadıysan pek tavsiye etmiyorum.

her iki oyunu da oynamış ve btirmiş biri olarak ikisi de çok güzel ve parasını sonuna kadar hakediyor. Hiç düşünmeden alın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı