closed.selim
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
- Meslek
- Öğrenci
Herkese selam. Bu aralar halı saha yapıyoruz arkadaşlarla. Normalde stoper oynayan birisiyim. Yani takımda değilim arkadaşlarla oynarken oynuyorum sadece. Antrenman falan yapmıyorum. Genel olarak dripling yapabilen birisi değilim. Stoperde bacak arası olsun çalım olsun çok fazla yemiyorum. Genelde sövüyorlar hatta bana
Stoper de oynasam çoğu zaman topu dağıtmak için defansta olmak yeterli olmadığından ileri çıkıyorum ve sürekli atak başlatan pası atıyorum. Genelde sonu şutla biten atakların başı benim attığım pas ile başlıyor. Ayrıca ortaları güzel açıyorum genelde kornerlerde ben kullanıyorum ve kafa şutu iyi olan arkadaşım denk gelmişse gol atıyor.
Sizce defansta mı kalmalıyım orta sahaya mı geçmeliyim? Kendimi tanıtacak olursam;
162 Boy, 60 kiloyum. Kendimce özelliklerimi sıralayacak olursam ise 10 üzerinden dripling 5, defans 8, çalım 6, şut 6, pas 7,5 şeklinde sıralayabilirim. Ayrıca ciğersizim. İt gibi koşabiliyorum. Takım ileride sıkıştığı zaman hemen koşu yapıyorum veya kontratak yerken defansa dönebiliyorum.
Sizce defansta mı kalmalıyım orta sahaya mı geçmeliyim? Kendimi tanıtacak olursam;
162 Boy, 60 kiloyum. Kendimce özelliklerimi sıralayacak olursam ise 10 üzerinden dripling 5, defans 8, çalım 6, şut 6, pas 7,5 şeklinde sıralayabilirim. Ayrıca ciğersizim. İt gibi koşabiliyorum. Takım ileride sıkıştığı zaman hemen koşu yapıyorum veya kontratak yerken defansa dönebiliyorum.