R9 9950x3D RTX 5090 sistem uyumlu mu?

Bütçe
Bir üstünde ki 1600lük iyidir hocam, 6+2 pin x 9

Ayrıca ben sistem dizerken powersupply yoktu 1 tane bile. O yüzden seçemedim.
Siz bilirsiniz. MSI olan daha iyi sanırım. Yapay zekaya sorduğumda daha iyi dedi ama tam bir bilgim yok. Kesinlikle araştırın bunları alırken bu arada. Sonradan uğraşmayın gerek yok. Herşeyden emin olup 1 kere alın.

Ve bu arada ramleri full slot kullanmayın. 2 tane kullanın. Oyunlarda daha iyi performans istiyorsanız yani. Ya da alın 4 tane slotu da dolduracak şekilde. Eğer az çok bilginiz varsa oyuna gireceğinizde 2 tanesini çıkarın. Render falan yapacaksanız da geri takın.

Ve bu arada ramleri full slot kullanmayın. 2 tane kullanın. Oyunlarda daha iyi performans istiyorsanız yani. Ya da alın 4 tane slotu da dolduracak şekilde. Eğer az çok bilginiz varsa oyuna gireceğinizde 2 tanesini çıkarın. Render falan yapacaksanız da geri takın.
Neden ki 4x64 düşünüyordum?

Siz oyun mu oynayacaksınız, yoksa edit-render mı alacaksınız?
İkisi.

Fiyatlar inanılmaz kazık. Ayrıca gereksiz parçalar da eklenmiş. NZXT H9 da dahili fan var zaten ekstra fan alınmış vb. Toplama olur mu? Yoksa itopya üzerinden olmak zorunda mı?
Hocam toplamayla uğraşamam ki, ütopya olmak zorunda da değil ben en güvenilir sitelerden biri olduğu için ve aramamda ilk o çıktığı için tıkladım, sistemi toplayıp adresime yolluyorlar zaten ben sadece fişe takıp çalıştırmak istiyorum.

İkisi.

Hocam toplamayla uğraşamam ki, ütopya olmak zorunda da değil ben en güvenilir sitelerden biri olduğu için ve aramamda ilk o çıktığı için tıkladım, sistemi toplayıp adresime yolluyorlar zaten ben sadece fişe takıp çalıştırmak istiyorum.
Full slot ramde stabilite sorunu var. 2x48 96GB 6000mhz cl30 yapın. Kasayı nzxt h9 flow alın güç kaynağı olmayan. PSU olarak NZXT C1500 yapın. Sıvı soğutma olarak NZXT Kraken Elite 360mm alın. Hem performansı iyidir hem estetik olarak harikadır. Ayriyeten kasa fanı almanıza gerek yok, zaten NZXT H9 FLOW da dahili fan var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı