Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 12 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar her seferinde komutları baştan yazmam gerekiyor ve bu da can sıkıyor. Bir kısayol oluşturma ya da komutları kaydetme şansımız var mı? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
Arkadaşlar her seferinde komutları baştan yazmam gerekiyor ve bu da can sıkıyor. Bir kısayol oluşturma ya da komutları kaydetme şansımız var mı? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #2 Mümkünse DOSBox'un "Autoexec.bat" dosyasını değiştirin. Ve istediğiniz komutları girsin her sistem açıldığında.
Mümkünse DOSBox'un "Autoexec.bat" dosyasını değiştirin. Ve istediğiniz komutları girsin her sistem açıldığında.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 12 Ağustos 2020 #3 TerabyteForever dedi: Mümkünse DOSBox'un "Autoexec.bat" dosyasını değiştirin. Ve istediğiniz komutları girsin her sistem açıldığında. Genişletmek için tıkla... Bu dosyayı nereden bulabilirim? Neler eklemem lazım? Biraz daha yardımcı olabilirseniz sevinirim.
TerabyteForever dedi: Mümkünse DOSBox'un "Autoexec.bat" dosyasını değiştirin. Ve istediğiniz komutları girsin her sistem açıldığında. Genişletmek için tıkla... Bu dosyayı nereden bulabilirim? Neler eklemem lazım? Biraz daha yardımcı olabilirseniz sevinirim.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #4 Lejax dedi: Bu dosyayı nereden bulabilirim? Neler eklemem lazım? Biraz daha yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... DOSBox'ta "dosbox.conf" dosyasındaki [autoexec] yazan kısmı değiştirmeniz gerekiyormuş. Kendi Wiki sitesinden baktım. AUTOEXEC - DOSBoxWiki
Lejax dedi: Bu dosyayı nereden bulabilirim? Neler eklemem lazım? Biraz daha yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... DOSBox'ta "dosbox.conf" dosyasındaki [autoexec] yazan kısmı değiştirmeniz gerekiyormuş. Kendi Wiki sitesinden baktım. AUTOEXEC - DOSBoxWiki
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 12 Ağustos 2020 #5 TerabyteForever dedi: DOSBox'ta "dosbox.conf" dosyasındaki [autoexec] yazan kısmı değiştirmeniz gerekiyormuş. Kendi Wiki sitesinden baktım. AUTOEXEC - DOSBoxWiki Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, incelerim ben. TerabyteForever dedi: DOSBox'ta "dosbox.conf" dosyasındaki [autoexec] yazan kısmı değiştirmeniz gerekiyormuş. Kendi Wiki sitesinden baktım. AUTOEXEC - DOSBoxWiki Genişletmek için tıkla... Dediğiniz dosyayı bir türlü bulamadım. Dosya bu şekilde; TerabyteForever dedi: DOSBox'ta "dosbox.conf" dosyasındaki [autoexec] yazan kısmı değiştirmeniz gerekiyormuş. Kendi Wiki sitesinden baktım. AUTOEXEC - DOSBoxWiki Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim, kısayol oluşturmayı buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 13 Ağustos 2020
TerabyteForever dedi: DOSBox'ta "dosbox.conf" dosyasındaki [autoexec] yazan kısmı değiştirmeniz gerekiyormuş. Kendi Wiki sitesinden baktım. AUTOEXEC - DOSBoxWiki Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, incelerim ben. TerabyteForever dedi: DOSBox'ta "dosbox.conf" dosyasındaki [autoexec] yazan kısmı değiştirmeniz gerekiyormuş. Kendi Wiki sitesinden baktım. AUTOEXEC - DOSBoxWiki Genişletmek için tıkla... Dediğiniz dosyayı bir türlü bulamadım. Dosya bu şekilde; TerabyteForever dedi: DOSBox'ta "dosbox.conf" dosyasındaki [autoexec] yazan kısmı değiştirmeniz gerekiyormuş. Kendi Wiki sitesinden baktım. AUTOEXEC - DOSBoxWiki Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim, kısayol oluşturmayı buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et