DOSBox Komutları Kaydetme Veya Kısayol Oluşturma

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Arkadaşlar her seferinde komutları baştan yazmam gerekiyor ve bu da can sıkıyor. Bir kısayol oluşturma ya da komutları kaydetme şansımız var mı? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

Mümkünse DOSBox'un "Autoexec.bat" dosyasını değiştirin. Ve istediğiniz komutları girsin her sistem açıldığında.
Bu dosyayı nereden bulabilirim? Neler eklemem lazım? Biraz daha yardımcı olabilirseniz sevinirim.

DOSBox'ta "dosbox.conf" dosyasındaki [autoexec] yazan kısmı değiştirmeniz gerekiyormuş. Kendi Wiki sitesinden baktım. AUTOEXEC - DOSBoxWiki
Teşekkür ederim, incelerim ben.
DOSBox'ta "dosbox.conf" dosyasındaki [autoexec] yazan kısmı değiştirmeniz gerekiyormuş. Kendi Wiki sitesinden baktım. AUTOEXEC - DOSBoxWiki
Dediğiniz dosyayı bir türlü bulamadım. Dosya bu şekilde;
WDASW.PNG

Yardımlarınız için teşekkür ederim, kısayol oluşturmayı buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı