Dost acı konuşur bu sefer ben de acı konuşmak zorundayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam söyle düşünün patronunuz size bir iş veriyor. Bir iş için aylarınızı belki de yıllarınızı harcıyorsunuz. Bir başka kişi aynı iş için 1 günlük zaman ayırıyor. 1 günlük zamanını ayıran kişiyi patronunuz tebrik ediyor.

DH güzel ama bana zor geliyor açtığım konuyu bulamıyorum
Bak mesela kullanmamak için gayet mantıklı bir sebep. Bir insan neden iOS veya neden Android kullanmıyorsa aynı sebep. Arayüzü beğenmedim kullanmıyorum de çık işin içinden. ''Türkçe katliamı yaptılar 1 gün dayanabildim'' demiş. Komik geliyor bana. Sokağa da çıkma o zaman? Kimse elit İstanbul Türkçesi konuşmuyor nasılsa.

Bazı şeylere dikkat etmek sorun mu oluyor? Ben dahil hata yapan tüm kullanıcılar ileride daha dikkatli olması, bu durumu düzeltmesi amacıyla gerekli uyarıları alıyor. Burada yanlış olan şey nedir? Düzgün konuşalım, sorunlarımızı anlaşılabilir şekilde anlatalım, anlaşılabilir olalım kısmı neden sizi bu kadar endişeye düşürüyor? Haksız bir ceza aldığınızı mı düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…