Dost acı konuşur bu sefer ben de acı konuşmak zorundayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Katkıda bulunan" kısmı hariç bazı kısımlara katılıyorum. Ne katkıda bulunanmış arkadaş... Nick'in altında duran basit bir ibare arkadaşlar, hayatınız forumdan mı ibaret? O unvanı alınca yaşamınız bir anda değişecek mi? Geçiciyiz hepimiz, kabul edin. Bu tarz isyanlar ile zamanınızı harcayıp güzel kafanızı yormayın. Eğlenin, eleştirin, gülün geçin. Böyle konuları görmek artık sıkıcı olmaya başladı.

Hocam söyle düşünün patronunuz size bir iş veriyor. Bir iş için aylarınızı belki de yıllarınızı harcıyorsunuz. Bir başka kişi aynı iş için 1 günlük zaman ayırıyor. 1 günlük zamanını ayıran kişiyi patronunuz tebrik ediyor.
 
DH güzel ama bana zor geliyor açtığım konuyu bulamıyorum 🙂
Bak mesela kullanmamak için gayet mantıklı bir sebep. Bir insan neden iOS veya neden Android kullanmıyorsa aynı sebep. Arayüzü beğenmedim kullanmıyorum de çık işin içinden. ''Türkçe katliamı yaptılar 1 gün dayanabildim'' demiş. Komik geliyor bana. Sokağa da çıkma o zaman? Kimse elit İstanbul Türkçesi konuşmuyor nasılsa.
 
Konu DH'dan açıldı, sen de bahsetmişsin. Ben de bir şeyler ekleyeyim. Bakın ben günlük hayatımda WhatsApp, SMS gibi uygulamaları kullanırken de imlaya, yazım kurallarına dikkat eden biriyim. Ama bu forumda, muhabbet beni bile geriyor. Ki ben dikkat etmeden yazsam bile doğru yazabilecek bir durumdayım çünkü alışkınım. Bu muhabbetin bu kadar kasılması bana çok fazla gereksiz ve çocukça geliyor. Tamam Türkçeye önem ver, imlaya dikkat et. Ama burası ''TDK Yardımlaşma Platformu'' değil. Millet bu kadar yakınmasına rağmen hala çocuk gibi ''Dikkat edin'' diye diretiyorlar. Bakın DH'da imla, vs çok önem verilmez. Hatta hiç verilmez. Ne değişiyor? Arada ne fark var? Orada da yanıt veriyorlar burada da? E o zaman nedir bu ''Türkçeye dikkat edelim, Türkçemizi koruyalım'' diretmesi? Madem bu kadar Türkçeye önem veriyorsunuz, Technopat neyin nesi? Burada yönetimi eleştirmek yasak, bi bahane bulup konuyu ya kilitliyorlar, ya kapatıyorlar. DH'de de yönetimi eleştirmek yasak da farklı bir yönetim :D Yanlış anlamasın kimse, yaş ortalaması biraz daha düşük buranın, bu yüzden baştaki ''yüksek'' yaşlı arkadaşlar ya umursamıyor, ya da ciddiye almıyor.
Bazı şeylere dikkat etmek sorun mu oluyor? Ben dahil hata yapan tüm kullanıcılar ileride daha dikkatli olması, bu durumu düzeltmesi amacıyla gerekli uyarıları alıyor. Burada yanlış olan şey nedir? Düzgün konuşalım, sorunlarımızı anlaşılabilir şekilde anlatalım, anlaşılabilir olalım kısmı neden sizi bu kadar endişeye düşürüyor? Haksız bir ceza aldığınızı mı düşünüyorsunuz?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı