Dost acı konuşur bu sefer ben de acı konuşmak zorundayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence katkıda bulunan unvanı tamamen kaldırılmalı. Burada yardımcı olmaya çalışan herkes bir nevi katkıda bulunmuş oluyor. Eğer illa bu rütbe verilecekse sırasıyla verilmeli. Yoksa bu tür şikayetlerin oluşması gayet normal diye düşünüyorum.

Böyle bir rütbenin (her ne kadar benim için önemi olmasa da) gereksiz olduğu kanaatindeyim.

Hocam katkıda bulunan insanlara unvan verilmeli bence. Zaten katkıda bulanan üyelere unvan verildiği zaman kimse hiçbir şey demiyor. Çünkü ortada bir adaletsizlik yok. Fakat ortada adaletsizlik olduğu zaman insanlar bir şeyler söylüyor. Çünkü gerçekten hak eden insanların hakkı yeniyor.
 
O arkadaşı severim, yardımcı olmayı seven bir çocuk zaten kendisi de bir açıklama yapmış. Onluk bir durum yok, verenin sorumluluğu. Sen liyakata önem vermez, onca kişiyi ezip geçerek keyfi bir davranışta bulunup sonra da sosyal medya hesaplarında "yauv X parti yandaşlarına bunu yapıyor, şunu bunu kayırıyor" dersen ciddiye almazlar.

Technopat'ı severim en tepedekilerden en altına ama ortada mantıklı olmayan bir durum varsa da açıkça söylenir.
 
Ben de sizin düşünceleriniz hakkında benzer fikirlere sahibim, yapacak bir şey yok. Zira insanlar farklı fikirlere sahip olabilir.
Arkadaşın üslubu biraz uygunsuz olmuş ancak o konudaki açıklaman gerçekten yetersiz. Bu tarz yönetimi de ilgilendiren ve tepki gösterilen bir durumda daha açıklayıcı bir açıklama yapılması uygun olurdu.
 
Arkadaşın üslubu biraz uygunsuz olmuş ancak o konudaki açıklaman gerçekten yetersiz. Bu tarz yönetimi de ilgilendiren ve tepki gösterilen bir durumda daha açıklayıcı bir açıklama yapılması uygun olurdu.
Yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Bir katkıda bulunan etiketi için kitap mı yazmalıydık? Anlamıyorum gerçekten...
 
Konu DH'dan açıldı, sen de bahsetmişsin. Ben de bir şeyler ekleyeyim. Bakın ben günlük hayatımda WhatsApp, SMS gibi uygulamaları kullanırken de imlaya, yazım kurallarına dikkat eden biriyim. Ama bu forumda, muhabbet beni bile geriyor. Ki ben dikkat etmeden yazsam bile doğru yazabilecek bir durumdayım çünkü alışkınım. Bu muhabbetin bu kadar kasılması bana çok fazla gereksiz ve çocukça geliyor. Tamam Türkçeye önem ver, imlaya dikkat et. Ama burası ''TDK Yardımlaşma Platformu'' değil. Millet bu kadar yakınmasına rağmen hala çocuk gibi ''Dikkat edin'' diye diretiyorlar. Bakın DH'da imla, vs çok önem verilmez. Hatta hiç verilmez. Ne değişiyor? Arada ne fark var? Orada da yanıt veriyorlar burada da? E o zaman nedir bu ''Türkçeye dikkat edelim, Türkçemizi koruyalım'' diretmesi? Madem bu kadar Türkçeye önem veriyorsunuz, Technopat neyin nesi? Burada yönetimi eleştirmek yasak, bi bahane bulup konuyu ya kilitliyorlar, ya kapatıyorlar. DH'de de yönetimi eleştirmek yasak da farklı bir yönetim :D Yanlış anlamasın kimse, yaş ortalaması biraz daha düşük buranın, bu yüzden baştaki ''yüksek'' yaşlı arkadaşlar ya umursamıyor, ya da ciddiye almıyor.
 
@Lony111 İşte, yönetimin bir de bu tavrını beğenmiyorum. Eleştirme konusu açarsın, garibinden savuşturup kilitlerler. Bırakın insanlar içini döksün, eleştirsin. Siz de bu eleştirileri dikkate alıp geliştirin kendinizi.

Sırf RB'nin araba önerisi konusuna bir kaç mesaj yazıp katkıda bulunan alınıyorsa, ooo hoo. İşimiz zor. Ben boş yere çırpınıyorum o zaman. Direkt katkıda bulunan rütbesi saçma zaten.
 
Moderatorler tabii ki yönetimin tarafında olacak. Eğer birliğiniz belliyse o birliği savunursunuz, oyunun kuralları basit.

Burada saldıranlar vs savunanlar olayı yok. Heyecanlı moderatorler kalkanları çekmenize gerek yok. Arkadaş hoşuna gitmeyen birkaç şey hakkında dem vurmuş, pozitif hit aldığına göre birçok kişinin fikirlerine tercüman olmuş demek ki.

Bundan sonrası yönetimin bileceği iş. Yalniz ilk mesajimda dediğim gibi can çıkar, huy çıkmaz. Bazen bazi şeyleri olduğu gibi kabul edersiniz ya da etmeyip ayrılırsınız. Değişen bir seyin olacağını sanmasan da farkındalık yaratmak güzeldir.
 
Yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Bir katkıda bulunan etiketi için kitap mı yazmalıydık? Anlamıyorum gerçekten...
Haddini bil, düzgün bir üslupla konuş. O arkadaşın üslubu yanlışsa sen de şu anda resmen alay etmeye çalışıyorsun @fryzen ile. Olay sadece katkıda bulunan etiketinin neden verildiği değil, neden onunla beraber hak ettiği düşünülürken o arkadaşa verildiği ve ortada bir liyakatsizlik olup olmadığı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı