Hayır ben İ3 lüksünü aldım win 11 kurulu gelşyohocam sistem freedos mu geliyo peki
ben r5 lisini aldım inş win10 kurulu geliyodurHayır ben İ3 lüksünü aldım win 11 kurulu gelşyo
Kurulu geliyoben r5 lisini aldım inş win10 kurulu geliyodur
Fiyat güzel. Normalde bu konfigürasyon sistemler 13Bin TL bandında.DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Arkadaşlar bu sistemi sipariş ettim. Pişman olur muyum?
Fiyat güzel. Normalde bu konfigürasyon sistemler 13bin TL bandında.
Sistem olarak da güzel, uyumla ve iş görür. Aynı fiyatlara 6500XT'li GTX1650'li sistemler var, bu onlardan çok daha iyidir.
Windows konusunda da geçen gün sistem almış ve alırken sormuştuk Windows 10 deneme sürümü kurulu halde ve ekran kartı ayrı pakette geliyor.
Sizinki de doğrudur tabii hocam. Benim dediğim sistem 1 hafta önce aynı konfigürasyon farklı isimde ve Win10 ile teslim edildi. Neticede deneme sürümü Windows ile geliyor diyebiliriz o zaman.Aynı sistemi aldım Windows 11.
Geliyor.
Her hangi bir sıkıntı oldu mu?DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Arkadaşlar bu sistemi sipariş ettim. Pişman olur muyum?
Hayır hocam sistem gayet akıyorHer hangi bir sıkıntı oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.