Hocam sorun yaşayan, Her sitede var. Buraya özel bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dünyanın en iyi sitesinde bile berbat yorumlar mevcuttur.Hocam bu sistemde sorun yaşayanlar olmuş drop, takılmalar gibi. Benim başıma böyle birşey gelir mi?
Hocam sorun yaşayan, Her sitede var. Buraya özel bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dünyanın en iyi sitesinde bile berbat yorumlar mevcuttur.Hocam bu sistemde sorun yaşayanlar olmuş drop, takılmalar gibi. Benim başıma böyle birşey gelir mi?
O fiyata Ryzen 5500 veya 5600 bulunabilir. Bir tık pahalı geldi.
i3 12100F R5 5500'den daha güçlü (diye biliyorum) bu sistemin 5500 olan kasasıda mevcut.
R5 5500'den iyi değil maalesef.
Eki Görüntüle 1698321
Şimdi şu konuda haklısınız tekli çekirdek performansında %15 daha önde fakat R5 5500 zaten RX 6700'ü 1080p çözünürlükte besleyeceği için tekli çekirdekteki fark bir önem arz etmiyor. Burada göreceğiniz fark ekstra 2 çekirdek sayısı ve %40 civarı daha yüksek olan çoklu çekirdek skoru farkı sistemi genel olarak daha akıcı kılar. Günümüzdeki oyunlar da artık 4 çekirdekten fazlasına ihtiyaç duyabiliyor. Bknz Hogwarts Legacy ve forspoken. O yüzden R5 5500 12100F ile kıyaslanmamalı bence.
Hocam CPU karşılaştırma hangi site?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.