Bugün akşam ''Yapacağınız oyuna s*kayım'' serisinin 4. videosunu yayınlamış. Ghostwire Tokyo'yu duvardan duvara vuruyordu.İzlemeye bi başladım mı kendimi durduramadığım, çoğu oyuna karşı aynı düşüncemizin olduğu ve kendimden bir parça bulduğum kişisidir kendisi.
Ben beğendim o oyunu. Bana da içerik çıkıyor. En son Octopath Traveler'ı gömdü ama sayesinde güzel bir oyundan haberim olduBugün akşam ''Yapacağınız oyuna s*kayım'' serisinin 4. videosunu yayınlamış. Ghostwire Tokyo'yu duvardan duvara vuruyordu.
Videoyu izlemedim ama vardır bi nedeni. Izleyip öyle cevap vermek lazım.Bugün akşam ''Yapacağınız oyuna s*kayım'' serisinin 4. videosunu yayınlamış. Ghostwire Tokyo'yu duvardan duvara vuruyordu.
Hacı ama canlı yayınlardan güzel para alıyor gibi duruyor. O yüzden bir mesleği. Ayrıca TR'deki en iyi oyun eleştirmeni.Mutsuz olduğu için kendimi görüyorum birçok kişinin hayalini yaşıyor buna rağmen mutsuz bir adam ve bu durumun içinde kaybolmuş durumda kendiside dediği gibi bir zamanlar en sevdiğim iş artık benim için çekilmez bir çileye dönüştü adam hangi oyun para kazandırıyorsa ona inceleme çekmek zorunda oynarken nefret etse bile eski turizm rehberlik işinede geri dönecek hali yok sıkışıp kalmış bir hayat kendisinde bir parça kendimi gördügüm için severim kendisini.
Hacı ama canlı yayınlardan güzel para alıyor gibi duruyor. O yüzden bir mesleği. Ayrıca TR'deki en iyi oyun eleştirmeni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.