jax teller fanboyu
Megapat
- Makaleler
- 1
Konsept bu zaten kanka?Adam gidip Mafia 1'e gömüyor. Niye mi gömüyor? Oyun eski diye gömüyor. Ha gelip de "bu seneye göre oynanabilirliğini sorguluyor." falan demeyin. Bu soruyu tartışmak 10 20 dakika değil, 1 dakika bile yapılmaz. Bir oyunu eleştireceksen senesine göre eleştireceksin. Sabri Sarıoğlu Capslerini şimdi buraya atmak kadar saçma bir eleştiri. gezdim" diyor.
GTA SA yayınlarından bihaber olup retro incelemeyi izlemeyip yorum yapmanız bayağı bir komik. O etrafta dolaştım gezdim olayı önceden oynarken yaptığı şeyler. Daha sonra yayınlarda GTA SA'yı oynayıp bitirdi Retro incelemesini yapıp madalyasını bile verdi. linkini buraya bırakayım. 37 dakika boyunca polislerle çatışıp mapte dolaştığını anlatmıyor.Ek olarak GTA:SA'yı gömdüğünü gördüm. Ama sonra "görev yapmadım, sadece etrafta gezdim" diyor. Dost'un GTA:SA oyununda "sadece etrafta gezdim, adamlara sıktım." diyerek eleştiri hakkına sahip olmasına kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum.
2 sene de bir aynı oyunun lacivertini piyasaya sürüp sürüp duruyorlar. Valhalla adlı oyunun Odssey'den veya Origins'den ayıran en büyük farkı ne bana söyler misiniz? Bu üç oyuna birbirinden çok başka bambaşka oyunlar diyebilir misiniz?Ben bu adamı cidden anlamıyorum. Bunu izleyip hak verenleri de anlamıyorum. Adam gariplikte çıtayı
Mafia 1 için olan eleştirinin aynısı eski AC oyunları için de geçerli. Ek olarak AC: Valhalla gibi bir oyuna çok sıkıcı, aşırı sıkıcı demesine de oha dediğimi belirtmek istiyorum artık. Siz bu adamı izlerseniz izleyin, bir şey diyemem fakat bu adamın kesinlikle kötü bir eleştirmen olduğunu bilin. Genel olarak herkes için aynı fikirde olabileceği için "bence" demiyorum. Bir oyun böyle eleştirilmez. Daha da örneğim vardı fakat bu kadarının yetip artacağını düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz? Ve bu adamı nasıl izliyorsunuz?
Evet, GTA IV eleştirisine katılmıştım mesela. Ama kötü olduğu eleştirileri 3 katından daha fazla diyebilirim kesinlikle.Kötü olduğu eleştiriler mevcut. Fakat hepsine kötü demek doğru değil.
Öyle konsept olmaz, olamaz. Olsa da "eleştiri" başlığında olamaz. Retro inceleme dediğiniz şey de şu ana göre oynanabilirliği diye umuyorum, onu da zaten yazımda bahsetmiştim. Şu ana göre oynanabilirliği en fazla ne kadar konuşulabilir?Konsept bu zaten kanka?
Yine retro diyorsunuz. Retro incelemesi geriye giderek yapılır fakat kendini o seneye geriye götürerek yapılır. Adam "2020 yılında GTA:SA" oynanır mı diye video yapıyor. Oynanır mı? Oynanmaz tabii ki, bu kadar basit.GTA SA yayınlarından bihaber olup retro incelemeyi izlemeyip yorum yapmanız bayağı bir komik. O etrafta dolaştım gezdim olayı önceden oynarken yaptığı şeyler. Daha sonra yayınlarda GTA SA'yı oynayıp bitirdi Retro incelemesini yapıp madalyasını bile verdi.
Haklısınız. Fakat bu kadar "içerlememin" sebebi o "retro" dediği saçmalıktı.Adam kendi fikirlerini söylüyor. Kaç kez de tekrarladı bunu. Adamın dediği sözler kanun değil ki. Niye içerledin bu kadar?
Evet, yeni AC oyunları tarafında haklılık payı olsa bile dediğim gibi eski AC oyunlarında gram haklılık payı yok. Yeni AC oyunlarında tamamen haklı demememin sebebi bu oyunları 10 dakikada bir değil, 2 senede bir oynuyor olmamız. Ubisoft'u sevmem, orası ayrı.AC oyunları konusunda haklı bence, sürekli aynı oyunu ısıtıp ısıtıp önümüzü koyuyorlar. Ayrıca GTA:SA eleştiri videosunu da tam olarak izlememişsin sanırım. O videoda oyunu sonradan tamamen bitirdiğini anlatıyor ve zaten oyun gerçekten çıktığı zamana göre bile kötü. Oyunun Steam versiyonunda bir sürü bug ve glitch bulunuyor. Piyasada dolanan modlanmış korsan hali daha stabil. PS'de ki aim sistemini birebir PC'ye geçirmiş Rockstar
Benim dediğim şey, kendini de 2004 senesine götürmesi gerekir. Adam bildiğin "2020 yılında 2004 oyunu oynanır mı?" sorusunun yanıtını veriyor sadece. Hayır, hiçbir 2010'dan önceki oyun senemize göre oynanmaz.linkini buraya bırakayım. 37 dakika boyunca polislerle çatışıp mapte dolaştığını anlatmıyor.
İçerik bu işte. Olay bu yani. Saçma bulman gayet doğal. Herkese hitap etmiyor.Evet, GTA IV eleştirisine katılmıştım mesela. Ama kötü olduğu eleştirileri 3 katından daha fazla diyebilirim kesinlikle.
Öyle konsept olmaz, olamaz. Olsa da "eleştiri" başlığında olamaz. Retro inceleme dediğiniz şey de şu ana göre oynanabilirliği diye umuyorum, onu da zaten yazımda bahsetmiştim. Şu ana göre oynanabilirliği en fazla ne kadar konuşulabilir?
Yine retro diyorsunuz. Retro incelemesi geriye giderek yapılır fakat kendini o seneye geriye götürerek yapılır. Adam "2020 yılında GTA:SA" oynanır mı diye video yapıyor. Oynanır mı? Oynanmaz tabii ki, bu kadar basit.
Haklısınız. Fakat bu kadar "içerlememin" sebebi o "retro" dediği saçmalıktı.
Evet, yeni AC oyunları tarafında haklılık payı olsa bile dediğim gibi eski AC oyunlarında gram haklılık payı yok. Yeni AC oyunlarında tamamen haklı demememin sebebi bu oyunları 10 dakikada bir değil, 2 senede bir oynuyor olmamız. Ubisoft'u sevmem, orası ayrı.
Benim dediğim şey, kendini de 2004 senesine götürmesi gerekir. Adam bildiğin "2020 yılında 2004 oyunu oynanır mı?" sorusunun yanıtını veriyor sadece. Hayır, hiçbir 2010'dan önceki oyun senemize göre oynanmaz.
Adam nasıl bir konsept yapacağını sana, ona, buna mı soracak? 2004 yılında çıkan oyunu 2020 kafasıyla eleştirirken sizden fikir almak zorunda mı? Adamın kendi kanalı ve insan hakları çatısı altında istediği her şeyi paylaşır.Öyle konsept olmaz, olamaz. Olsa da "eleştiri" başlığında olamaz. Retro inceleme dediğiniz şey de şu ana göre oynanabilirliği diye umuyorum, onu da zaten yazımda bahsetmiştim. Şu ana göre oynanabilirliği en fazla ne kadar konuşulabilir?
Ben ne yapacağını bana sor diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Ama Mafia 1'e, AC2'ye, GTA:SA'ya böyle yaparak eleştirmesi cidden garip. Seneler değişiyor, genel oyuncu kitlesinin düşüncesi değişiyor. "Yapamaz, bana sorsun" deme hakkına sahip değilim zaten ama retro incelemesinin anlamını kesinlikle yanlış biliyor Dost.Adam nasıl bir konsept yapacağını sana, ona, buna mı soracak? 2004 yılında çıkan oyunu 2020 kafasıyla eleştirirken sizden fikir almak zorunda mı? Adamın kendi kanalı ve insan hakları çatısı altında istediği her şeyi paylaşır.