Dost Kayaoğlu'nun kötü bir eleştirmen olması

Oyun eski olduğu için retro diyor. Eski oyunu yeni kafayla eleştiriyor çünkü konsept bu. 2021 oyununu isterse gider 90'lı kafasında eleştirir. Bu ne seni ne beni ilgilendirir.

Genel oyuncu kitlesinin düşüncesi mi değişiyor? Pubg Fortnite oynayan kitleye ne yapabilirsin ki? Dost kayaoğlunu takip etmeyi geç bilen insanlar bile azdır.
Genç arkadaşlara ben de söylüyorum gidin Crysis 2, COD MW 1-2-3 oynayın diye. Şimdi ki oyunlar gerçekten berbat.
Hakkıyla oyun oynayan insan ermiş insandır zaten. Genel oyuncu kitlesiyle karıştırma.

Artık eleştiri bile yapmıyor, sadece reklam içeren videolar yayımlayıp canlı yayın yapıyor. Cyberpunk'ı bile 2 ayda yayımladı.
Cyberpunk zaten 4 saatte biten indie yapım bir oyun değil mi? Adamın kendi özel hayatı, yaşadığı sorunlar vesaire var. Robot değil dost.

Tam olarak demek istediğim o değil. Şimdi sen 2007 yılında olup AC1 oyununu oynasan haliyle diğer oyunlara bakarak süper dersin. Ama şimdi herkes AC1 gibi sürekli tekrarlayan, sıkıcılıkta çığır açan oyun çıkmasını ister miydi? Hayır, istemezdi.

Cyberpunk'a katılıyorum bu arada. Witcher 4 çıkarsalardı keşke.

Ya şurada bir Enis, bir de Dost var adam akıllı oyun eleştirisi yapan zaten. Onlardan birine de laf atmayın bir zahmet. Adamlar işini iyi yapıyor.

Adam kendisine göre eleştiriyor ama sen bilirsin.

Tamamda AC1 zamanında çağ açan oyunlar arasındaydı. Gözlerimizden fışkırıyordu. Revelations özellikle. Şimdi beklenti çok yüksek. İnsanlar sıkıldı. Denildiği gibi artık şirketler yeni bir şeyler denemekten çekiniyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…