Dostlardan Yenen Kazıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yolun Yolcusu

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bu aralar her ne kadar takmasam da arada kafama takılmıyor değil. Son zamanlar 15 dosttan 10-11 tanesine kadar ful kazık yediğimin farkına vardım. Öyle kullanamadılar paramı vesaire ama boş kalfa niyetine yanımda durdular. Sağlam adam akıllı 3 dostum civarı kalmış bulunmakta. Önerileriniz nedir? Bu konu hakkında zaten oyun PC bulunmakta. Çok takılmaktansa oyun dünyasına da atılırım. Zaten liseden mezun olduk artık kendi ciddi hayatıma tek başıma tek tabancamı devam etsem 3-4 dostla? Fikirleriniz nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası sana kalmış bir durum eskiden çevremde çok arkadaşım kardeş dediğim insan vardı. Bir yakınım vefaat edene kadar şimdi ne ararlar ne sorarlar arasalar bile açmıyorum telefonlarını yanımda 1-2 kişi kaldı dışarıya çıkıp para harcayacağıma evimde oturur kendime harcarım diye düşünüyorum artık fazlasıyla`da rahatım açıkcası dışarıda menfaat arayan çok insan var ne yazıkki.

Seni o kadar anlıyorum ki hayatta en sevdiğim insandı kendisi ama o en yakın arkadaşımla birlikte olmayı seçti ve 3 ay benim üzerimden onla konuştu ve öğrenmesem devam edeceklerdi bu devirde en iyi dostun kendinsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı