Dosya boyutunu küçültülebilir mi?

Nemai

Megapat
Daha fazla  
Ben ödevim için araştırıp yazıyorum ancak daha 7 sayfa yazdım ve 105 MB oldu bile. Yaklaşık 15 sayfa daha yazacağım ancak her hafta hocaya atacağım için çok fazla sürücektir. Küçültüp atmanın yolu var mı?

Text dosyaları kolayca sıkıştırılabilir. Video dosyaları ve belli dosyalar sıkıştırmaya uygun değildir ama haberiniz olsun.

Ben ödevim için araştırıp yazıyorum ancak daha 7 sayfa yazdım ve 105 MB oldu bile. Yaklaşık 15 sayfa daha yazacağım ancak her hafta hocaya atacağım için çok fazla sürücektir. Küçültüp atmanın yolu var mı?.

.RAR uzantısı ile sıkıştırabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımı olabilir.

Resimleri PNG ise JPG yapabilirsin. 90 kalite JPG yeterli olacaktır. Çözünürlükleri de çok yüksek ise 1080p ekranda rahatça gözükecek şekilde yeniden boyutlandırmanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Video varsa onları da daha düşük bitrate ile encode edip boyutlarını düşürebilirsiniz. Videoda ne olduğunu anlamak için 1080p 24-30 FPS videoya 1000-1500 Kbps bitrate yeterli olacaktır. Uyumluluk açısından H.264 codec ve Main profil ile encode edebilirsiniz. Video dönüştürmek için de HandBrake programını öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı