Bedava 20-30TB kullanmak istiyorsanız ve bulursanız bize de haber verin hocam. 20-30 GB dediğinizi umuyorum ki bunu da bedava almanız zor. Google'a aylık 10-20 TL ödeyerek 100 GB planını almanızı tavsiye ederim.Google Drive kullanıyorum fakat istediğim kadar dosya atamıyorum, bir yerden sonra para istiyor. Bedava 20-30TB kullanabileceğim bir site veya uygulama var mıdır?
İlginç bir öneri olacak ancak ben bir çok şeyi Discordda tutuyorum. Sadece fotoğraf-dosya vb. stokladığım bi sunucum var. Eğer boyutu tek seferde çok yüksek dosya atmayacaksanız Discord öneririm. Yüksek dosyalarda da ziple part yaparsanız kurtarabilir. Nitro ile tek seferde 500mb dosya aktarabiliyosunuz. Diğer türlü ücretsiz 20-30 TB alan verecek bi site olduğunu sanmam.Google Drive kullanıyorum fakat istediğim kadar dosya atamıyorum, bir yerden sonra para istiyor. Bedava 20-30TB kullanabileceğim bir site veya uygulama var mıdır?
20-30TB
Hocam discordun sınırı 25 mb mı neydi, eziyet.İlginç bir öneri olacak ancak ben bir çok şeyi Discordda tutuyorum. Sadece fotoğraf-dosya vb. stokladığım bi sunucum var. Eğer boyutu tek seferde çok yüksek dosya atmayacaksanız Discord öneririm. Yüksek dosyalarda da ziple part yaparsanız kurtarabilir. Nitro ile tek seferde 500mb dosya aktarabiliyosunuz. Diğer türlü ücretsiz 20-30 TB alan verecek bi site olduğunu sanmam.
Nitro ile 500mb oluyor. Fotoğraf vb. dosyalar için gayet yeterli. Daha yüksek dosyalar da part part ziplenirse sıkıntı olmaz.Hocam discordun sınırı 25 mb mı neydi, eziyet.
Discord fotoğrafları sıkıştırıyor ve işlevsel değil. O bir mesajlaşma uygulaması amacı farklı.Nitro ile 500mb oluyor. Fotoğraf vb. dosyalar için gayet yeterli. Daha yüksek dosyalar da part part ziplenirse sıkıntı olmaz.
Şaka mı yapıyorsunuz anlamadım. 1 aylık nitro parasına 3 yıllık Google One alınır...Nitro ile 500mb oluyor. Fotoğraf vb. dosyalar için gayet yeterli. Daha yüksek dosyalar da part part ziplenirse sıkıntı olmaz.
Alan için özellikle nitro satın alımı değil de eğer aktif olarak nitro kullanıyorsa bu değerlendirilebilir. O bağlamda söyledim.Şaka mı yapıyorsunuz anlamadım. 1 aylık nitro parasına 3 yıllık Google One alınır...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.