Dosya gezgini bozuldu

Denetim masası > Dosya gezgini seçenekleri > görünüm altından klasörleri sıfırla demeyi dene.

1606829622359.png

Son düzenleme:
Şimdi dediklerimi lütfen uygulayın. CMD'yi yönetici olarak açın, SFC / scannow komutunu girin ve işlem tamamlanana kadar bekleyin. Daha sonra DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth bu komutu girip işlem tamamlanana kadar bekleyin, bütün işlemler bittiğinde bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Şimdi dediklerimi lütfen uygulayın. CMD'yi yönetici olarak açın, SFC / scannow komutunu girin ve işlem tamamlanana kadar bekleyin. Daha sonra DISM.exe /Online /cleanup-image /restorehealth bu komutu girip işlem tamamlanana kadar bekleyin, bütün işlemler bittiğinde bilgisayarınızı yeniden başlatın.

CMD'yi yönetici olarak nasıl açabilirim :D.(Umarım bu düzeltir şu anda çok kötü gözüküyor.)
(düzeltme:yönetici olarak açtım şimdi deniyorum.)
Şimdi dediklerimi lütfen uygulayın. CMD'yi yönetici olarak açın, SFC / scannow komutunu girin ve işlem tamamlanana kadar bekleyin. Daha sonra DISM.exe /Online /cleanup-image /restorehealth bu komutu girip işlem tamamlanana kadar bekleyin, bütün işlemler bittiğinde bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Maalesef gene düzelmedi 😥

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı