Çözüldü Dosya Gezgini disklere girerken donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Caterpillar11

Femtopat
Dosya Gezgini'ni açıyorum sıkıntı yok ama yerel disk C'ye ya da D'ye basınca direkt olarak donuyor. Safe Mode'dan girip denedim, sorunsuz bir şekilde açılıyor. Virüs taraması da yaptım gene de düzelmedi.

Çözüm
CrystalDiskInfo diye bir program var ya da Hard Disk Sentinel programına bakabilirsen bir şekilde analrsın sağlığını. Tekrardan format atabiliyorsan at. Son çare olarak sağlam olduğuna emin olduğun bir HDD ya da SSD tak.

Yeni kullanıcı oluşturup denedim garip bir şekilde bilgisayar siyah ekranda kaldı en sonda format atmak zorunda kaldım sorun çözüldü.
Dosya Gezgini'ni açıyorum sıkıntı yok ama yerel disk C'ye ya da D'ye basınca direkt olarak donuyor. Safe Mode'dan girip denedim, sorunsuz bir şekilde açılıyor. Virüs taraması da yaptım gene de düzelmedi.
Harddisklerin sağlığına bir bakıver. Yada Ssd.

Nasıl bakacağım? Bu arada bilgisayara hiçbir şey indiremiyorum fakat CMD ve Denetim Masası'na girebiliyorum.
Crystal Disk info diye bir program var yada Harddisk sentinel programına bakabilirsen bir şekilde analrsın sağlığını. Tekrardan format atabiliyorsan at. Son çare olarak sağlam olduğuna emin olduğun bir Hdd yada Ssd tak.

CrystalDiskInfo diye bir program var ya da Hard Disk Sentinel programına bakabilirsen bir şekilde analrsın sağlığını. Tekrardan format atabiliyorsan at. Son çare olarak sağlam olduğuna emin olduğun bir HDD ya da SSD tak.

Yeni kullanıcı oluşturup denedim garip bir şekilde bilgisayar siyah ekranda kaldı en sonda format atmak zorunda kaldım sorun çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı