yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Fotoğraftaki gibi paylaşılan diyor. Neden böyle bir şey var. Başka kullanıcı yok. Dosya Ekleri Screenshot_179.png 2,7 KB · Görüntüleme: 83
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #2 yuceXx52 dedi: Fotoğraftaki gibi paylaşılan diyor. Neden böyle bir şey var. Başka kullanıcı yok. Genişletmek için tıkla... Eğer evinizde internet bağlı bilgisayarlar varsa ve aynı ağdalarsa bazen dosya paylaşımı açık olabiliyor, Diğer bilgisayarlarda ağlar sekmesine giriş yapın sizin bilgisayarınız gözüküyor mu diye,ben böyle düşünüyorum Artı 0 Eksi
yuceXx52 dedi: Fotoğraftaki gibi paylaşılan diyor. Neden böyle bir şey var. Başka kullanıcı yok. Genişletmek için tıkla... Eğer evinizde internet bağlı bilgisayarlar varsa ve aynı ağdalarsa bazen dosya paylaşımı açık olabiliyor, Diğer bilgisayarlarda ağlar sekmesine giriş yapın sizin bilgisayarınız gözüküyor mu diye,ben böyle düşünüyorum
KS KS yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 Sadece bu PC'den bağlıyım Artı 0 Eksi