Dosya gezgini teması nasıl değiştirilir?

alper kandemir

Hectopat
Daha fazla  
Sağdaki benim. Soldaki gibi nasıl yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 20201115_205014.jpg
    20201115_205014.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 128
  • 20201115_195416.jpg
    20201115_195416.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam, dosya farkı bile yok. Niye uydurma sorun üretiyorsunuz :D
Bilemiyorum solda bir video'dan screenshot almış "düzeltme/eski hale getirme" şeklinde. Moderatör başlığı düzenlemiş gibi geliyor bana, arkadaş başlık ve sadece 2 screenshot bırakınca uyduruyoruz işte napalım? 😅

arkadaşlar bu konulara çok hakim olmadığım için konu başlığını yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın.Asıl amacım cool file logosu normalde beyaz sayfa gibi gözükmesi lazımken yani soldaki gibi cool file logolu gözüküyor sağdaki gibi yani.Bunu nasıl düzeltebilirim.
Arkadaşlar bence dosya logosunu sıfırlamak istiyor.
evet benim dosyalarım sağdaki gibi gözüküyor.Soldaki gibi gözükmesini istiyorum

arkadaşlar bu konulara çok hakim olmadığım için konu başlığını yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın.Asıl amacım cool file logosu normalde beyaz sayfa gibi gözükmesi lazımken yani soldaki gibi cool file logolu gözüküyor sağdaki gibi yani.Bunu nasıl düzeltebilirim.

evet benim dosyalarım sağdaki gibi gözüküyor.Soldaki gibi gözükmesini istiyorum
Skin pack yüklüyse sil. Özel Windows sürümü kurduysan yapacak bir şey yok. Böyle kalması daha karlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı