Çözüldü Dosya Gezgini'nde seçili dosyaların mavi çerçeve olması nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

facen_1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11 kullanıyorum ve son zamanlarda Dosya Gezgini'nde bir değişiklik fark ettim. Daha önce bir dosya veya klasör seçtiğimde sadece arka plan rengi değişiyordu, ancak şimdi seçili dosyanın etrafında mavi bir çerçeve beliriyor. Bu bir sorun yapar mı bana veya nasıl eski haline getirebilirim?

1743807235308.png

1743807267474.png

Çözüm
Son Windows update ile ya bug ya da bilerek eklenmiş. Düzeltilebilir de öyle kalabilir de, şu an nasıl kapanır fikrim yok, araştırdım daha yeni gelmiş. Bende de mevcut, muhtemelen son sürüm W11 kullanan herkeste vardır. Çoklu seçim yaptığında mavi oluyor.
Son Windows update ile ya bug ya da bilerek eklenmiş. Düzeltilebilir de öyle kalabilir de, şu an nasıl kapanır fikrim yok, araştırdım daha yeni gelmiş. Bende de mevcut, muhtemelen son sürüm W11 kullanan herkeste vardır. Çoklu seçim yaptığında mavi oluyor.

Çözüm
Teşekkür ederim. Son günlerde bir şeyler indirmiştim onlardan kaynaklandığını sandım. Neyse ki güncellemeymiş.😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı