Trendyol TCL 55Q6C 55 alınır mı?

MamYYY

Decapat
Daha fazla  
TCL 55Q6C 55 peşin fiyatına 3 taksit olayı ile alınır mı? Günlük kullanım için almayı düşünüyorum.

Ekran görüntüsü 2025-11-30 174325.png

Cok daha iyi bu cihaz.
TCL 55C755 - TCL 55Q6C Karşılaştırması - Epey
karşılaştırmada hoparlör olarak vs öyle gözükmüyor ama, hocam ne açıdan?

Bu attığımla arasında ki fark nedir ki? 10K oynuyor fiyat.

Next Mini-LED televizyonlar Türkiye'de yok satıyor. Kaliteli bir üretici KTC üretiyor ve LG IPS Mini-LED panel kullanıyor. Sosyalde alan çok fazla kişi var çok memnunlar.
Bu markayı ilk defa duydum, teşekkür ederim hocam, araştıracağım ama bu fiyat farkı neden, TCL neden iki katı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-30 181402.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-30 181402.png
    281,1 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
TCL 55C755 - TCL 55Q6C Karşılaştırması - Epey
Karşılaştırmada hoparlör olarak vs öyle gözükmüyor ama, hocam ne açıdan?

Bu attığımla arasında ki fark nedir ki? 10k oynuyor fiyat.

Bu markayı ilk defa duydum, teşekkür ederim hocam, araştıracağım ama bu fiyat farkı neden, TCL neden iki katı?

C755 daha iyi panele daha fazla arka aydinlatmaya daha yuksek parlakliga sahip. Kisaca ust model, C7k ayarinda. Fiyatlari bu kadar yakinken 6 serisinin hic sansi yok.

Next KTC'nin televizyon parçalarını ve KTC'nin tedarik ettiği LG IPS Mini-LED paneli Çin'den ucuza getiriyor. Türkiye'de kaliteli bir şekilde televizyon haline getirerek çok F/P fiyata satıyorlar. Nasıl üretildiğini merak ediyorsan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi sosyalden çok fazla alan var ve çok memnunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı