Next Mini-LED televizyonlar Türkiye'de yok satıyor. Kaliteli bir üretici KTC üretiyor ve LG IPS Mini-LED panel kullanıyor. Sosyalde alan çok fazla kişi var çok memnunlar.TCL 55Q6C 55 peşin fiyatına 3 taksit olayı ile alınır mı? Günlük kullanım için almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2613689
TCL 55C755 - TCL 55Q6C Karşılaştırması - Epey![]()
TCL 55C755 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Mini LED TV - idefix
TCL 55C755 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Mini LED TV ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm LED Televizyon ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Cok daha iyi bu cihaz.
Bu markayı ilk defa duydum, teşekkür ederim hocam, araştıracağım ama bu fiyat farkı neden, TCL neden iki katı?Next Mini-LED televizyonlar Türkiye'de yok satıyor. Kaliteli bir üretici KTC üretiyor ve LG IPS Mini-LED panel kullanıyor. Sosyalde alan çok fazla kişi var çok memnunlar.
TCL 55C755 - TCL 55Q6C Karşılaştırması - Epey
Karşılaştırmada hoparlör olarak vs öyle gözükmüyor ama, hocam ne açıdan?
Bu attığımla arasında ki fark nedir ki? 10k oynuyor fiyat.
Bu markayı ilk defa duydum, teşekkür ederim hocam, araştıracağım ama bu fiyat farkı neden, TCL neden iki katı?
Next KTC'nin televizyon parçalarını ve KTC'nin tedarik ettiği LG IPS Mini-LED paneli Çin'den ucuza getiriyor. Türkiye'de kaliteli bir şekilde televizyon haline getirerek çok F/P fiyata satıyorlar. Nasıl üretildiğini merak ediyorsan:Bu markayı ilk defa duydum, teşekkür ederim hocam, araştıracağım ama bu fiyat farkı neden, TCL neden iki katı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.