Çözüldü Dosya gezgininde "üzerinde çalışılıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ÇeleRkez

Kilopat
Sorun şu şekilde; uzun süredir aynı bilgisayarı kullanıyorum. Parça değişimleri hariç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Öncelikle PC'yi açıyorum sorunsuz bir şekilde, bir süre sonra bilgisayar kilitleniyor bilgisayarıma giriyorum üzerinde çalışılıyor yazıp kalıyor. 2 saat beklemişimdir ama düzelme yok. 2 3 gündür bu şekilde. Ben HDD'den şüphelendiğim için değiştirdim format attım. Bir sıkıntı yok idi ilk gün sonrasında yine aynı şeyi yapmaya devam ediyor. Lütfen yardımcı olun.
Denedigim çözümler:
-Windows güncel.
-Sürücüler güncel.
-Forumlarda ki bütün çözümleri yaptım işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• IMG_20220319_190834_508.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 154
Çözüm
@ÇeleRkez Sorun HDD'de bad sector oluşmuş ama çok erken. Eğer diskin garantisi varsa servise gönderin yapabileceğimiz başka bir şey yok maalesef ki.
Buradaki uygulamayı kurup HDD'in durumunu paylaşabilir misin?
Bir de HDD'in bağlantı kablosunu anakartta ki başka SATA portuna takıp dene istersen.

Şu an.

Buradaki uygulamayı kurup HDD'in durumunu paylaşabilir misin?
Bir de HDD'in bağlantı kablosunu anakartta ki başka SATA portuna takıp dene istersen.

Kusura bakmayın geç oldu ama.

Bu şekilde bir sonuç çıktı ortaya.
SATA kablosunu değiştirdim bir değişiklik yok.

@ÇeleRkez Sorun HDD'de bad sector oluşmuş ama çok erken. Eğer diskin garantisi varsa servise gönderin yapabileceğimiz başka bir şey yok maalesef ki.

Çözüm
@ÇeleRkez sorun HDD'de bad sector oluşmuş ama çok erken. Eğer diskin garantisi varsa servise gönderin yapabileceğimiz başka bir şey yok maalesef ki.

HDD'yi iade edip M.2 aldım. Şu anlık bir sıkıntı yok sorun çözülmüştür teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…