ImLodos Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Windows 10 Dosya Gezgini'nden çok sıkıldım özellikle arayüzü beni çok rahatsız ediyor, Windows 11 gibi yapmak istiyorum ne yapmalıyım?
Windows 10 Dosya Gezgini'nden çok sıkıldım özellikle arayüzü beni çok rahatsız ediyor, Windows 11 gibi yapmak istiyorum ne yapmalıyım?
Çözüm RDJ 1 Nisan 2024 ImLodos dedi: Açıkçası bunlar bana çok hoş gelmedi çok retro duruyorlar başka daha modern bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Explorer Patcher Windows 11 gibi yapıyor,kullanabilirsin.
ImLodos dedi: Açıkçası bunlar bana çok hoş gelmedi çok retro duruyorlar başka daha modern bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Explorer Patcher Windows 11 gibi yapıyor,kullanabilirsin.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 1 Nisan 2024 #21 ImLodos dedi: Hocam sizi çok yordum biliyorum ama son bir sorum daha var temaları nereden bulacağım? Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam,temaları explorerpatcher themes yazarak bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ImLodos dedi: Hocam sizi çok yordum biliyorum ama son bir sorum daha var temaları nereden bulacağım? Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam,temaları explorerpatcher themes yazarak bulabilirsiniz.
KS KS ImLodos Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #22 RDJ dedi: Ne demek hocam, temaları explorerpatcher themes yazarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam iyi sosyaller Artı 0 Eksi
RDJ dedi: Ne demek hocam, temaları explorerpatcher themes yazarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam iyi sosyaller
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 1 Nisan 2024 #23 ImLodos dedi: Sağ olun hocam iyi sosyaller Genişletmek için tıkla... Sizede iyi sosyaller hocam. Artı 0 Eksi