Dosya gönderme handikabı

inthememories

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar.

Geçenlerde bir halı sahaya gittim, maçı bizim takımdan bir arkadaşın arkadaşı çekiyordu. Maçtan sonra klibi istedim. 18 GB olmuş video. Bir türlü atamadık. Evde konuşuruz dedik dağıldık.
Arkadaş ya ne denediyse adam olmadı, Drive dedim yer yok dedi, mega dedim yükleme tuşu çıkmıyor dedi, Torrent dedim bilgisayarım yok dedi.
Klip zaruri. Ne yapmalı, ne etmeli?

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
p2p sistemleri kullanabilirsiniz.

İki cihazda güvenmeyi soracaktır. Tam hatırlamıyorum dur kontrol edeyim.

Uğraşıyorum bayağıdır. İki cihazı bağla, gönderim yapmak istediğin cihazda yönetici "bu cihaz" seçeneğini seç kablo ile ne yapacağını sorduğu ekranda.

Ondan sonra diğer telefona geç, üstten o cihaza bağlandı bildirim olacak. O bildirime tıklayıp dosyalara göz at seçeneği olacak. Bunu yapınca yönetici yaptığım cihazın galerisinden istediğim dosyayı seçip aktarım yapabiliyorum kablo ile, inanılmaz hızlı.

İki cihazda güvenmeyi soracaktır. Tam hatırlamıyorum dur kontrol edeyim.

Uğraşıyorum bayağıdır. İki cihazı bağla, gönderim yapmak istediğin cihazda yönetici "bu cihaz" seçeneğini seç kablo ile ne yapacağını sorduğu ekranda.

Ondan sonra diğer telefona geç, üstten o cihaza bağlandı bildirim olacak. O bildirime tıklayıp dosyalara göz at seçeneği olacak. Bunu yapınca yönetici yaptığım cihazın galerisinden istediğim dosyayı seçip aktarım yapabiliyorum kablo ile, inanılmaz hızlı.
Çok sağ ol hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı