A agons Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Bazı saatler 50GB'ı 2 saatte indirirken şu an 4 GB'ı 3 saatte indiriyor, sebebi ne?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 15 Aralık 2024 #2 Mediafire'ın kendisi veya altyapınız ile alakalı olabilir. Mesela Steam ile oyun indirince aynı şey oluyor mu? Artı 0 Eksi
Mediafire'ın kendisi veya altyapınız ile alakalı olabilir. Mesela Steam ile oyun indirince aynı şey oluyor mu?
KS KS A agons Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #3 SSDKullaniyorum dedi: MediaFire'ın kendisi veya altyapınız ile alakalı olabilir. Mesela Steam ile oyun indirince aynı şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Haklısın bak test ettim aynı anda hem Google'dan bir oyunu indirdim hem de Steam'den Steam'de çok daha hızlı niye öyle ya Artı 0 Eksi
SSDKullaniyorum dedi: MediaFire'ın kendisi veya altyapınız ile alakalı olabilir. Mesela Steam ile oyun indirince aynı şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Haklısın bak test ettim aynı anda hem Google'dan bir oyunu indirdim hem de Steam'den Steam'de çok daha hızlı niye öyle ya