Dosya kaybı olmadan Windows 10 yükseltme

Ahmet_N34

Hectopat
Yer
Andromeda Gökadası
Daha fazla  
Kullandığım işletim sistemi W8.1 ama ben Windows 10'a geçmek istiyorum. Bir süredir bunu deniyordum ama birçok kez hata aldım ve her seferinde dosyalarımı silmek zorunda kaldım. Bu sefer artık kalıcı olarak Windows 10 geçmek istiyorum. Nasıl yaparsam sıkıntısız sorunsuz ve en önemlisi dosya kaybı yaşamadan geçebilirim?

Kullandığım işletim sistemi W8.1 ama ben Windows 10'a geçmek istiyorum. Bir süredir bunu deniyordum ama birçok kez hata aldım ve her seferinde dosyalarımı silmek zorunda kaldım. Bu sefer artık kalıcı olarak Windows 10 geçmek istiyorum. Nasıl yaparsam sıkıntısız sorunsuz ve en önemlisi dosya kaybı yaşamadan geçebilirim?

Ne sorunu yaşadın? Media Creation Tool kullanarak veri kaybı yaşanmaz genelde.

Aldığınız hata neydi? Ayrıca güncelleştirmeler kısmından Windows 10 veya 11'in yükseltmesi gelmedi mi? Windows üzerinden yükseltme yaparken dosya kaybı yaşamazsınız. Sistem özellikleriniz neler? Eğer bahsettiğim yükseltme gelmemişse, sebebi sistem gereksinimleri olabilir.

Bir yerde takılı kalıp duruyordu. Sonra en başa sarmak zorunda kalıyordum. Dosyaları silmeden düzelmiyordu. Yükseltme ise gelmedi sanırım. i5 3. nesil işlemci HD8730M.

Ne sorunu yaşadın? Media Creation Tool kullanarak veri kaybı yaşanmaz genelde.

Sorunu belirtemezseniz çözüm sunamayız ki. Ya hata kodu alırsınız, ya da ISO kaynaklı kurulum donar. ISO'yu nereden temin ettiniz? HDD mi kullanıyorsunuz, SSD mi? Windows 10 biraz ağır gelebilir 5400 RPM falan varsa. Ayrıca formatta takılı kalıp duruyor, siz hangi dosyaları sildiğinizde düzeliyordu ki?

Sorunu belirtemezseniz çözüm sunamayız ki. Ya hata kodu alırsınız, ya da ISO kaynaklı kurulum donar. ISO'yu nereden temin ettiniz? HDD mi kullanıyorsunuz, SSD mi? Windows 10 biraz ağır gelebilir 5400 RPM falan varsa. Ayrıca formatta takılı kalıp duruyor, siz hangi dosyaları sildiğinizde düzeliyordu ki?

Hata kodu almadım şimdiye kadar. ISO değil Media Creation Tool ile kuruyorum. SSD kullanıyorum. Donarsa bütün dosyaları silip düzeltiyorum. Şimdi Media Creation Tool ile tekrar deniyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı