Hyundai i20 1.4 MPI Alınır mı ?

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. 1 milyona kadar çıkabileceğim bir bütçem var. Bir önceki konumda da tavsiye istemiştim ama tekrar sizleri rahatsız ediyorum. Başlıkta yazdığım araç alınır mı? İlk defa araba süreceğim, sedan olmasındansa HB tercih etmek istiyorum. Şehir içi kullanım için alacağım. Otomatik tercih etmek istiyorum. Aklımda bir kaç soru var. Fiat Egea 1.3 ya da 1.6 almadığım için pişman eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. 1 milyona kadar çıkabileceğim bir bütçem var. Bir önceki konumda da tavsiye istemiştim ama tekrar sizleri rahatsız ediyorum. Başlıkta yazdığım araç alınır mı? İlk defa araba süreceğim, sedan olmasındansa HB tercih etmek istiyorum. Şehir içi kullanım için alacağım. Otomatik tercih etmek istiyorum. Aklımda birkaç soru var. Fiat Egea 1.3 ya da 1.6 almadığım için pişman eder mi?

1.0 ve 1.2 motorları rezalet, 1.4'ler güzel gidiyor yakıtıda çok kötü değil, düşük segment her Japon arabasında olduğu gibi düşük hızlarda şehir içinde bile araç belirgin şekilde rüzgar sesi içeri alıyor, şehir içi kullanım için yeni kasa 1.3 Multijet Egea en mantıklı seçenek olur bu bütçede, illaki HB alacağım diyorsan 2020 sonrası 1.0 TCe veya 1.3 TCe Clio bakabilirsin, i20'den çok daha iyi bir seçenek olacakdır.

Çok sağlam şanzıman ve motora sahip bu aracı elemeni önermem. Hem atmosferik hem de tork konvertörlü şayet. Yürüyeni de gayet iyidir. Çeyrek altın araç kategorisinde bir araçtır. Şehir içi ağırlıkla kullanım için benzin ve atmosferik daha uygundur. Net olarak alınır. İkinci el araç alırken yürüyen, motor, şanzıman, yaş kriterlerin olsun.

O zaman şöyle diyeyim araç arıyorum yaklaşık 1.5 aydır araçlardan çok iyi anlamadığım içinde bir çok model ve farklı marka araçlar çıkıyor karşıma sıralama yapacak olsam.
1-Renault Clio 1.0 Tce
2-Hyundai i20 1.4 MPI.
3- Yani mecbur kalırsam o fiyat aralığında araç bulamazsam temiz ve bakımlı mecburen 1.3 multijet egea manuel almak zorunda kalacağım. Sizce sıralamam nasıl?

Benim tercihim aşağıdaki gibi olur. Egea alacaksan eğer şirket çıkması çok oluyor. Keza koşturmaca için çok kullanılıyor. Bu arada söylediklerim 3 modeli de kapsıyor. Çok el değiştirmiş alma, iyi ekspertiz şart. Dizel araba kısa mesafe pek sevmez çünkü. Şehir içi ağırlıklı kullanacaksın.
1- i20
2-Clio
3-Egea

Son düzenleme:
Benim tercihim aşağıdaki gibi olur. Egea alacaksan eğer şirket çıkması çok oluyor. Keza koşturmaca için çok kullanılıyor. Bu arada söylediklerim 3 modeli de kapsıyor. Çok el değiştirmiş alma, iyi ekspertiz şart. Dizel araba kısa mesafe pek sevmez çünkü.
1- i20
2-Clio
3-Egea
Evet malesef 2023-2024 Egealar hep 40-50 bin kmde. Muhtemelen şirket aracı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı