ForexX1554
Hectopat
Ben arkadaşlarıma bir tane Minecraft texture pack dosyasını paylaşmak istiyorum ama hangi siteden paylaşacağımı bilmiyorum. Hangi sitelerden dosya paylaşabilirim?
Öneririm. Üyeliğe falan gerek yok. Direkt yükleyip linki atıyorsun.Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı - Dosya Upload
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles4.dosya.tc
"Yassah öğlim yassağh"Öneririm. Üyeliğe falan gerek yok. Direkt yükleyip linki atıyorsun.Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı - Dosya Upload
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles4.dosya.tc
Aa neden? Bunu yeni duyuyorum. Kullandım bir sorunum olmamıştı."Yassah öğlim yassağh"
İlk kez duyuyorum açıkçası. Nedenini merak ettim. Bir sorunum olmamıştı hiç.Dosya. TC ve dosya.co virüs lü değil mi?
Aa neden? Bunu yeni duyuyorum. Kullandım bir sorunum olmamıştı.
İlk kez duyuyorum açıkçası. Nedenini merak ettim. Bir sorunum olmamıştı hiç.
Tamam gördüm fakat virüs yaydıklarını bilmiyordum gerçekten. Teşekkürler.Technopat Sosyal Kuralları - Technopat Sosyal kuralları okursan yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.