Dosya silme programı önerisi

Özellikle sürücü yazılımı kötü. Yanlış ve eksik sürücüler yüklüyor.

Programlarının da bir halta yaradığı yok bilgi toplayıp sistemi yavaşlatıyor.

Kötü olmasa emin ol önerirdik. :).
Ben ASC kullanıyorum. Driver Booster değil. ASC'nin Toolbox kısmında bazı programlar işe yarayabiliyor.

Forumdaki IObit kavgasını yıllardır anlamadım. Benim işime yarıyor. Neyse, o başka bir konu. Program önerileri için teşekkürler, gerekli dosyaları kopyalayıp disk yöneticisinden format atmaya çalışacağım.
Hocamların vakalarının yarısını okusanız benden beter olursunuz :D.
Malware programı işe yaramıyor, hatta zamanında Malwarebytes veritabanını çalmaya çalıştı.
Driver Booster ile yeterince uğraşırsanız GTX1080 yerine GT210 bile kurdurtursunuz.
ASC sistem dosyalarını bozuyor.

Forumdaki IObit kavgasını yıllardır anlamadım. Benim işime yarıyor. Neyse, o başka bir konu. Program önerileri için teşekkürler, gerekli dosyaları kopyalayıp disk yöneticisinden format atmaya çalışacağım.
Çok eski sistemlerde sürücü bulamadığınızda kullanın. Yoksa mavi ekran konularının bir çoğunda hatalı sistem dosyaları arasında IObit yazılım çıkıyor.

Bulk Crap Uninstaller'in dosya silme ayarı bulunuyor. Yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

Hocamların vakalarının yarısını okusanız benden beter olursunuz :D.
Malware programı işe yaramıyor, hatta zamanında Malwarebytes veritabanını çalmaya çalıştı.
Driver Booster ile yeterince uğraşırsanız GTX1080 yerine GT210 bile kurdurtursunuz.
ASC sistem dosyalarını bozuyor.
Hocam zaten en iyi anti virüs programı kullanıcının kendisidir. Senelerdir bir anti virüs kullanmıyorum ve ufak tefek şeyler dışında hiçbir zararlı yüzünden format atacak duruma gelmedim. IObit zamanında benim de bazı bilgisayarlarımı bozdu fakat Driver Booster programı yüzünden idi. ASC kullanırken bir sorun yaşamadım.

Disk yöneticisine giremiyorum. Gri pencere olarak kalıyor.

Hocam zaten en iyi anti virüs programı kullanıcının kendisidir. Senelerdir bir anti virüs kullanmıyorum ve ufak tefek şeyler dışında hiçbir zararlı yüzünden format atacak duruma gelmedim. IObit zamanında benim de bazı bilgisayarlarımı bozdu fakat Driver Booster programı yüzünden idi. ASC kullanırken bir sorun yaşamadım.

Disk yöneticisine giremiyorum. Gri pencere olarak kalıyor.
O konuda haklısınız, gidipde fulheştigetabesindir .com adlı bir siteden indirirseniz isterse comodo gelsin yine kurtaramaz.

Eksik sürücü yükledi+ sistemde yer açtıracağız diye sistem dosyası sildi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı