- Makaleler
- 10
Hocam ben de boyle değil ki. Bağla falan yazıyor ben de.İmaj dosyanızı windows sanal disk sürücüsünde açmış olabilirsiniz. Bilgisayarım'ı açıp aynı isimde disk görüntü dosyası göreceksiniz muhtemelen ona sağ tuş çıkar diyin ardından tekrar deneyin silmeyi.Eki Görüntüle 657894
Denemedim, eve gidince denerim hocam.Güvenli Mod da silmeyi denediniz mi?
Güvenli Mod da silmeyi denediniz mi?
Beyler ozür dilerim dosya .Retail dosyasıymış nasıl silebilirim?İmaj dosyanızı windows sanal disk sürücüsünde açmış olabilirsiniz. Bilgisayarım'ı açıp aynı isimde disk görüntü dosyası göreceksiniz muhtemelen ona sağ tuş çıkar diyin ardından tekrar deneyin silmeyi.Eki Görüntüle 657894
Halletim hocam sağ olun.İmaj dosyanızı windows sanal disk sürücüsünde açmış olabilirsiniz. Bilgisayarım'ı açıp aynı isimde disk görüntü dosyası göreceksiniz muhtemelen ona sağ tuş çıkar diyin ardından tekrar deneyin silmeyi.Eki Görüntüle 657894
Teşekkür ederim işime yaradıİmaj dosyanızı windows sanal disk sürücüsünde açmış olabilirsiniz. Bilgisayarım'ı açıp aynı isimde disk görüntü dosyası göreceksiniz muhtemelen ona sağ tuş çıkar diyin ardından tekrar deneyin silmeyi.Eki Görüntüle 657894
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.