Furkanoztrk
Zeptopat
Daha fazla
PHP dosyasına HTML kodu yazıyorsunuz.
Boşluğuma gelmiş hocam. Uyardığınız için teşekkür ederim.Title için bir şey yazdınız mı? Ve ılk.php hata almanız normal bence ı yerine i kullanın.
Evet oluyor. normal bir şey bu
Boşluğuma gelmiş hocam. Uyardığınız için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Local host neden açılmıyor bununla ilgili fikriniz var mı?
Udemy üzerinden birlikte devam ettiğim eğitmen Appserv üzerinden devam ettiği için sublime text ve appserv zorluyorum.Xampp mı tavsiye ediyorsunuz banaXAMPP ile dener misiniz? Download XAMPP
Udemy üzerinden birlikte devam ettiğim eğitmen AppServ üzerinden devam ettiği için sublime text ve AppServ zorluyorum. XAMPP mı tavsiye ediyorsunuz bana.
Dosya açmak için XAMPP ile local hostda şu adımları izleyin;
Eki Görüntüle 1605812
Explorer basın.
Eki Görüntüle 1605813
Htdocsa tıklayın ve içindeki dosyaları silip kendi yaptığınız dosyaları atın.
Not: Dosya adı index olmalı ki açılsın.
Eki Görüntüle 1605815
Buraya geri geliyoruz ve Apache ve MySQL'i start deyip başlatıyoruz. Kullandığınız tarayıcının arama sekmesine localhost yazarsanız açılacaktır.
Kendim XAMPP kullanıyorum ve gayet memnunum yukarı da da dosya atmayı gösterdim 1 eksik yaptım onu da ekleyeceğim hemen.
Çok teşekkür ederim sağolunDosya açmak için XAMPP ile local hostda şu adımları izleyin;
Eki Görüntüle 1605812
Explorer basın.
Eki Görüntüle 1605813
Eki Görüntüle 1605815
Buraya geri geliyoruz ve Apache ve MySQL'i start deyip başlatıyoruz. Kullandığınız tarayıcının arama sekmesine localhost yazarsanız açılacaktır.
Kendim XAMPP kullanıyorum ve gayet memnunum yukarı da da dosya atmayı gösterdim 1 eksik yaptım onu da ekleyeceğim hemen.
Dosya açmak için XAMPP ile local hostda şu adımları izleyin;
Eki Görüntüle 1605812
Explorer basın.
Eki Görüntüle 1605813
Eki Görüntüle 1605815
Kendim XAMPP kullanıyorum ve gayet memnunum yukarı da da dosya atmayı gösterdim 1 eksik yaptım onu da ekleyeceğim hemen.Dosya açmak için XAMPP ile local hostda şu adımları izleyin;
Eki Görüntüle 1605812
Explorer basın.
Eki Görüntüle 1605813
Eki Görüntüle 1605815
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.