Dosya uzantıları açma

Blearr

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS ROG STRIX B550 F Gaming II.
Ekran kartı: Gigabyte GeoForce RTX 3090 Gaming OC 24G
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X 3D.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro DDR4-3200 CL16. (8x4)
Güç kaynağı: Gigabyte GP-UD1000GM 1000W 80+ Gold.
İşlemci soğutucu: MSI CoreLiquid 360r V2.
Depolama: Samsung 980Pro 1TB, Samsung 980Pro 500GB, Samsung 870 EVO 1TB.
Kasa: Cooler Master TD500 mesh.
Meslek
Consulting and Security
RAM
Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz CL16 8x4
SSD veya HDD modeli
SSD : James Donkey HDD : WD
Ekran kartı
N/A
Anakart
Asus Rog Strix B550 Gaming F
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600G
Nasıl anlatayım inanın bilmiyorum kafam menemen gibi oldu, internetten araştırdım bulamadım , regedit yolü işe yaramıyor.
Sorunum: Exe dosyaları ve uygulama dosyaları bende qqqe olarak gözüküyor daha önce hiç gözükmüyordu iki gün önceki ayarlardan geri yükledim ancak bu sefer de.
Ne yaparsam bu Qqqe'den kurtulabilirim format atmak dışında bir sürü inmiş hazır kurulu oyunum var silmek istemiyorum format atmadan ne yapabilirim? ( ayrıca özel dosyalarım da var çocukluk fotoğraflarım falan ancak yedekleme yapabileceğim bir yer yok o yüzden format atmak istemiyorum )

Dosya Ekleri

• Screenshot_2 (1).png
    Screenshot_2 (1).png
    56,3 KB · Görüntüleme: 495
Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü bir haber vereyim fidye virüsüne yakalanmışsın büyük ihtimalle. Normalde bilgisayara bulaştığında tüm dosyaları şifreler ve klasörlerin içine Beni Oku dosyası koyar oraya da Kripto adresini girer buraya para gönderirsen dosyaların şifrelemesini açarız derler.

Son zamanlarda ne indirdiysen kaldır, crack olur şüpheli bir şey olur kaldır ve hemen acil bir şekilde tarama yap bu virüs daha çok dosyayı şifreleyebilir.

Nasıl anlatayım inanın bilmiyorum kafam menemen gibi oldu, internetten araştırdım bulamadım , regedit yolü işe yaramıyor.
Sorunum: Exe dosyaları ve uygulama dosyaları bende qqqe olarak gözüküyor daha önce hiç gözükmüyordu iki gün önceki ayarlardan geri yükledim ancak bu sefer de.
Ne yaparsam bu Qqqe'den kurtulabilirim format atmak dışında bir sürü inmiş hazır kurulu oyunum var silmek istemiyorum format atmadan ne yapabilirim? ( ayrıca özel dosyalarım da var çocukluk fotoğraflarım falan ancak yedekleme yapabileceğim bir yer yok o yüzden format atmak istemiyorum )
Ransomware.. Crackli dosya oyun indirdiniz mi?

Ben şüpheli bi program fark ettim o anda nasıl yaptıysam bir anda onu yükledğim oyunu herşeyi kaldırdım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı