Blearr
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS ROG STRIX B550 F Gaming II.
Ekran kartı: Gigabyte GeoForce RTX 3090 Gaming OC 24G
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X 3D.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro DDR4-3200 CL16. (8x4)
Güç kaynağı: Gigabyte GP-UD1000GM 1000W 80+ Gold.
İşlemci soğutucu: MSI CoreLiquid 360r V2.
Depolama: Samsung 980Pro 1TB, Samsung 980Pro 500GB, Samsung 870 EVO 1TB.
Kasa: Cooler Master TD500 mesh.
- Meslek
- Consulting and Security
- RAM
- Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz CL16 8x4
- SSD veya HDD modeli
- SSD : James Donkey HDD : WD
- Ekran kartı
- N/A
- Anakart
- Asus Rog Strix B550 Gaming F
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5600G
Nasıl anlatayım inanın bilmiyorum kafam menemen gibi oldu, internetten araştırdım bulamadım , regedit yolü işe yaramıyor.
Sorunum: Exe dosyaları ve uygulama dosyaları bende qqqe olarak gözüküyor daha önce hiç gözükmüyordu iki gün önceki ayarlardan geri yükledim ancak bu sefer de.
Ne yaparsam bu Qqqe'den kurtulabilirim format atmak dışında bir sürü inmiş hazır kurulu oyunum var silmek istemiyorum format atmadan ne yapabilirim? ( ayrıca özel dosyalarım da var çocukluk fotoğraflarım falan ancak yedekleme yapabileceğim bir yer yok o yüzden format atmak istemiyorum )
Sorunum: Exe dosyaları ve uygulama dosyaları bende qqqe olarak gözüküyor daha önce hiç gözükmüyordu iki gün önceki ayarlardan geri yükledim ancak bu sefer de.
Ne yaparsam bu Qqqe'den kurtulabilirim format atmak dışında bir sürü inmiş hazır kurulu oyunum var silmek istemiyorum format atmadan ne yapabilirim? ( ayrıca özel dosyalarım da var çocukluk fotoğraflarım falan ancak yedekleme yapabileceğim bir yer yok o yüzden format atmak istemiyorum )
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: