Bilgisayara sıfırdan temiz kurulum yapıp bir daha bilmediğin sitelere girmemen lazım. Fidye virüsü bulaşmış ve dosyalarının kurtulması imkansıza yakındır. Yine de Bu konuya bakabilirsin.
Bilgisayara sıfırdan temiz kurulum yapıp bir daha bilmediğin sitelere girmemen lazım. Fidye virüsü bulaşmış ve dosyalarının kurtulması imkansıza yakındır. Yine de Bu konuya bakabilirsin.
Format atma sakın. Fidye virüsü bulaşınca format atmaman lazımmış. Bana da bulaştı 2 kere, ama çok format attım üstüne. Dosyalar hala şifreli duruyor. @Murat5038 bu konularda bilgili, yardımcı olacaktır.
Size çok zaman olduysa yazalı konu linkinizi paylaşın, tekrar araç var mı kontrol edelim isterseniz. Yakın bir zamanda yazmışsanız çözüm aracı yoktur büyük ihtimal.
Size çok zaman olduysa yazalı konu linkinizi paylaşın, tekrar araç var mı kontrol edelim isterseniz. Yakın bir zamanda yazmışsanız çözüm aracı yoktur büyük ihtimal.
Bilgisayara iki defa fidye virüsü bulaşmıştı (ben bulaştırmadım 😀) dosyalar şifrelendi. Dosyaların uzantıları .tfude .a0f0. Bunları kurtarmak için hangi yazılımları önerirsiniz?
Çözülmediyse rehberde çözülmeyenlerin yapması gerektiği var onu paylaşmamışsınız o gün. Orada gönderin dediğim linklere istenenleri gönderdiniz mi siz?
Çözülmediyse rehberde çözülmeyenlerin yapması gerektiği var onu paylaşmamışsınız o gün. Orada gönderin dediğim linklere istenenleri gönderdiniz mi siz?
Asıl sizin dediğiniz anlaşılmıyor. Um boot ne? USB'den Laptop'dan ne demek istiyorsunuz? Alıntı yaptığınız size yazılmış değil zaten.
Format atacaksanız, önemli belgeniz yoksa atabilirsiniz temiz kurulum ile.