B Batman1 Femtopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 Metin belgesi oluşturup uzantyı HTML yaptım fakat açtığımda yine standart not defteri şeklindeydi. Studio Code'dan değiştirdiğimde oluyor direkt Edge ile açıyor ama anlam veremedim. Bu nasıl düzeltilir? İşimi zorlaştırıyor.
Metin belgesi oluşturup uzantyı HTML yaptım fakat açtığımda yine standart not defteri şeklindeydi. Studio Code'dan değiştirdiğimde oluyor direkt Edge ile açıyor ama anlam veremedim. Bu nasıl düzeltilir? İşimi zorlaştırıyor.
Çözüm Golden.Nyks 25 Kasım 2023 Batman1 dedi: Evet orayıda az önce kontrol ettim aktifti. Yine yaptım bana uyarı verdi zaten varolan dosya diye evet dedim orada dosyanın uzantısına baktım html.txt yazıyor dosyayı açtım yine olmadı Genişletmek için tıkla... O tiki kaldırman gerekiyor.
Batman1 dedi: Evet orayıda az önce kontrol ettim aktifti. Yine yaptım bana uyarı verdi zaten varolan dosya diye evet dedim orada dosyanın uzantısına baktım html.txt yazıyor dosyayı açtım yine olmadı Genişletmek için tıkla... O tiki kaldırman gerekiyor.
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #2 Metni farklı kaydederken kaydetme biçimini tüm dosyalar yapın sonra .html yazın. Artı 0 Eksi
tron243" Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 HTML dosyasına dönüştürdükten sonra, sag tik yapıp birlikte aca basıp browseri seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS B Batman1 Femtopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 as_not_found dedi: Metni farklı kaydederken kaydetme biçimini tüm dosyalar yapın sonra .html yazın. Eki Görüntüle 2029516 Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım fakat txt uzantısını html uzantısının sonuna ekliyor. Daha öncelik veriyor gibi. tron243" dedi: HTML dosyasına dönüştürdükten sonra, sag tik yapıp birlikte aca basıp browseri seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o seçenek sadece yandex için gözüküyor. Edge için bulamadım. Zaten uğraşmak istemediğim için konuyu açmıştım. Artı 0 Eksi
as_not_found dedi: Metni farklı kaydederken kaydetme biçimini tüm dosyalar yapın sonra .html yazın. Eki Görüntüle 2029516 Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım fakat txt uzantısını html uzantısının sonuna ekliyor. Daha öncelik veriyor gibi. tron243" dedi: HTML dosyasına dönüştürdükten sonra, sag tik yapıp birlikte aca basıp browseri seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o seçenek sadece yandex için gözüküyor. Edge için bulamadım. Zaten uğraşmak istemediğim için konuyu açmıştım.
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 Batman1 dedi: Dediğinizi yaptım fakat txt uzantısını html uzantısının sonuna ekliyor. Daha öncelik veriyor gibi. Genişletmek için tıkla... Kayıt Türünün tüm dosyalar seçili olduğundan emin misiniz? Artı 0 Eksi
Batman1 dedi: Dediğinizi yaptım fakat txt uzantısını html uzantısının sonuna ekliyor. Daha öncelik veriyor gibi. Genişletmek için tıkla... Kayıt Türünün tüm dosyalar seçili olduğundan emin misiniz?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.164 Çözümler 20 25 Kasım 2023 #6 Batman1 dedi: Dediğinizi yaptım fakat txt uzantısını html uzantısının sonuna ekliyor. Daha öncelik veriyor gibi. Hocam o seçenek sadece yandex için gözüküyor. Edge için bulamadım. Zaten uğraşmak istemediğim için konuyu açmıştım. Genişletmek için tıkla... Klasör seçeneklerinde, dosya uzantısını gizle seçeneği aktif mi? Kapatırsanız sorununuz çözülür. Artı 0 Eksi
Batman1 dedi: Dediğinizi yaptım fakat txt uzantısını html uzantısının sonuna ekliyor. Daha öncelik veriyor gibi. Hocam o seçenek sadece yandex için gözüküyor. Edge için bulamadım. Zaten uğraşmak istemediğim için konuyu açmıştım. Genişletmek için tıkla... Klasör seçeneklerinde, dosya uzantısını gizle seçeneği aktif mi? Kapatırsanız sorununuz çözülür.
KS KS B Batman1 Femtopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #7 as_not_found dedi: Kayıt Türünün tüm dosyalar seçili olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet. Tüm dosyalar kısmını seçtim ama orada txt uzantısının html kısmından sonra geldiğini farkettim. Artı 0 Eksi
as_not_found dedi: Kayıt Türünün tüm dosyalar seçili olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet. Tüm dosyalar kısmını seçtim ama orada txt uzantısının html kısmından sonra geldiğini farkettim.
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #8 Control+Shift+S e basarsanız dediğim panel açılır. Artı 0 Eksi
KS KS B Batman1 Femtopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #9 Golden.Nyks dedi: Klasör seçeneklerinde, dosya uzantısını göster seçeneği aktif mi? Genişletmek için tıkla... Evet orayıda az önce kontrol ettim aktifti. as_not_found dedi: Control+Shift+S e basarsanız dediğim panel açılır. Genişletmek için tıkla... Yine yaptım bana uyarı verdi zaten varolan dosya diye evet dedim orada dosyanın uzantısına baktım html.txt yazıyor dosyayı açtım yine olmadı Artı 0 Eksi
Golden.Nyks dedi: Klasör seçeneklerinde, dosya uzantısını göster seçeneği aktif mi? Genişletmek için tıkla... Evet orayıda az önce kontrol ettim aktifti. as_not_found dedi: Control+Shift+S e basarsanız dediğim panel açılır. Genişletmek için tıkla... Yine yaptım bana uyarı verdi zaten varolan dosya diye evet dedim orada dosyanın uzantısına baktım html.txt yazıyor dosyayı açtım yine olmadı
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.164 Çözümler 20 25 Kasım 2023 #10 Batman1 dedi: Evet orayıda az önce kontrol ettim aktifti. Yine yaptım bana uyarı verdi zaten varolan dosya diye evet dedim orada dosyanın uzantısına baktım html.txt yazıyor dosyayı açtım yine olmadı Genişletmek için tıkla... O tiki kaldırman gerekiyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 22,5 KB · Görüntüleme: 118 Artı 0 Eksi Çözüm
Batman1 dedi: Evet orayıda az önce kontrol ettim aktifti. Yine yaptım bana uyarı verdi zaten varolan dosya diye evet dedim orada dosyanın uzantısına baktım html.txt yazıyor dosyayı açtım yine olmadı Genişletmek için tıkla... O tiki kaldırman gerekiyor.