fourleafclover
Centipat
Last of Us'a para veremiyeceğim için qbittorent'ten crack indirecektim fakat diğer konular baktığımda virüs olduğu belirtilmiş. Sizce öyle bir şey var mıdır?
Nereden indiriyorsunuz dosya kaynağı neresi yani?Last of Us'a para veremiyeceğim için qbittorent'ten crack indirecektim fakat diğer konular baktığımda virüs olduğu belirtilmiş. Sizce öyle bir şey var mıdır?
Hiçbir crack program sağlayıcısına tamamen güvenlidir diyemeyiz.Direk Google üzerinden indirebilirsiniz. Torrent uygulamaları bana güvenli gelmiyor
Direk Google üzerinden indirebilirsiniz. Torrent uygulamaları bana güvenli gelmiyor.
Hocam varsa fatgirlden indirin.Last of Us'a para veremiyeceğim için qbittorent'ten crack indirecektim fakat diğer konular baktığımda virüs olduğu belirtilmiş. Sizce öyle bir şey var mıdır?
Last of Us'a para veremiyeceğim için qBittorent'ten crack indirecektim fakat diğer konular baktığımda virüs olduğu belirtilmiş. Sizce öyle bir şey var mıdır?
Hocam varsa fatgirlden indirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.