Dosya Yedekleme

  • Konuyu başlatan offline
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1B
O

offline

Ziyaretçi
Bilgisayarım çok yavaşladı format atıcam ama dosyalarım sığacak kadar hafızalı bir depolama cihazım yok dosyalarımı herhangi güvenli bir yere yükleyip daha sonra onları indirmek istiyorum. Site program vb. herkesin kullandığı bir şey varsa önerilerinizi bekliyorum
 
One Drive ve Google Drive'ı kullanabilirsiniz. Fakat dosyaları upload etmek uzun sürecektir. D sürücünüz yoksa C sürücüsünü bölüp bilgilerinizi oraya atabilirsiniz. Böylelikle format sırasında dosyalarınız silinmez. Yavaşlığa format kısa süreli bir çözümdür. Bilgisayarınız gittikçe yavaşlar. Ve siz her format atışınızda aslında daha da yavaşlatmış olur badsector hatasına da yol açarsınız..
 
HDD bölmek işini görebilir. Veya bir yerden USB HDD bulabilirsen oraya aktarıp format attıktan sonra tekrar alabilirsin dosyalarını. Bir yere yüklemek biraz uzun sürer. Sistemi SSD alarak hızlandırabilirsin. Çok büyük etkisi oluyor. CPU ve RAM takviyesi yapmak hızlandırabilir. İşletim sisteminiz ve sistem özellikleri nedir ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı