Dosya yeri değiştirme

bhdrbyram

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Fashion Photographer
Selamlar arkadaşlar herkese;
Öncelikle kendi sorunumdan bahsetmek isterim. Ben video montaj işiyle uğraşıyorum bilgisayarımda 240GB SSD 1TB SATA var. SSD'de Windows kurulu aynı zamanda Premier-davinci kurulu bu sebeple ben montaj dosyalarımı SATA'ya atmak zorunda kalıyorum haliyle oda video editingde kasma ve donma yapıyor. Bu sebeple bugün 480GB SSD aldım yeni sorum şu olacak. Ben C/Kullanıcı/Desktop klasörünü yeni diskin içine atarsam eğer bundan sonra masaüstüne attığım her çalışma dosyası yeni SSD içerisinde mi yer kaplar ya da Premier-davincide silip yeni SSD içerisine mi yüklemeliyim hız için.

Premiere'de render alırken kayıt olacağı yeri soruyor zaten. Bir kere seçince tekrar aynı yere kaydediyor. Buna ek olarak şu ayarı değiştirin, düzenleme yaparken oluşan log dosyalarının kayıt olacağı yer.
bu.png

Premier-davincide'yi direk SSD'nin icine atip masaustundeki dosyanin yerini attiginiz konuma gosterin. Ayrica ayarlardan da projelerin kayit olacagi konumu yeni SSD'yi secmeyi unutmayin.
İçine atın derken C/ProgramFiles/Adobe/PremierPro direk burdakini mi kes yapıştır yapıyım ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı