Dosyada keylogger var mıdır?

Galiba arkadaş cevabı almadan dosyayı indirdi ve kullanmaya başladı. Bilgisayarı çöktü bu yüzden foruma girip bizlere cevap veremiyor.

Edit: Bu konuyu açmasına izin veren moderatör kim acaba? Korsan ve hile hakkında ne zamandan beri konu açmak serbest?

Galiba arkadaş cevabı almadan dosyayı indirdi ve kullanmaya başladı. Bilgisayarı çöktü bu yüzden foruma girip bizlere cevap veremiyor.

Edit: Bu konuyu açmasına izin veren moderatör kim acaba? Korsan ve hile hakkında ne zamandan beri konu açmak serbest?
Yokbi sıkıntı yok bilgisayar sapasağlam sadece aklıma geldi sordum
Dosyada da sıkıntı var indirende de. Hep merak etmişimdir hazır hileci bulmuşken sorayım. Neden hile kullanıyorsunuz? Amacı ne? Yanlış anlama gerçekten soruyorum.
Saatlerce bilgisayar başında oturup oyun oynamak istemediğim için hile botunu açıyorum

Bu tarz konuların açılmasında bir sorun yok ve gerekli cevabın verilmesi için açık tutuluyor. Konu sahibi yeterli detayları öğrenirse de konu kilitleniyor. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı