Dosyalar gereğinden fazla yer kaplıyor

ardaisleek

Decapat
Daha fazla  
Eskiden crack oyun yüklerdim ve sadece WinRAR dosyasını siliyordum bu yüzden fazladan 50 60 GB civarı fazla yer kaplıyor. Yakın zamanda da Supernatural oyununu kurdum ama dosyalarda bulamadığım için silemedim. Bu dosyaları nerede bulabilirim?

oyunu steamden aldıysan hangi sürücüye kurduysan steam klasörü içinde common adlı dosyada bulunuyor. eğer platformlardan indirmediysen indirilenler klasöründe rar olarak olabilir hatta temp dosyasnda da olabilir. temp dosyasını temizlersen düzelir fakat internet tarayıcın dahil kayıtlı şifrelerinin olduğu diğer çevrimiçi programlarında bulunan beni hatırla işi temizlenir. yani programlarda olan kayıtlı şifrelerin silinecektr

Eskiden crack oyun yüklerdim ve sadece WinRAR dosyasını siliyordum bu yüzden fazladan 50 60 GB civarı fazla yer kaplıyor. Yakın zamanda da Supernatural oyununu kurdum ama dosyalarda bulamadığım için silemedim. Bu dosyaları nerede bulabilirim?
Win + R yapıp -> "prefetch, %temp%, temp" klasörlerinin içini silebilirsiniz. Ardından:
Win + R -> %ProgramFiles% ve %ProgramFiles(x86)% yazıp, bu klasörlerdeki kullanmadığınız oyunların klasörleri varsa silebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı