Dosyalara bakarak dosyaların hangi programa ait olduğunu bulmak

Edward Meechum

Hectopat
Zamanında hatırlamadığım bir programı kurarken dosya yoluna "D:\Programadı" yerine direkt "D:\" Yazmışım ve kurduğum programın/oyunun adını bilmiyorum. Ekteki fotoğraftaki dosyalara bakarak dosyaların hangi programa ait olduğunu bulmanın yolu var mı? (İlk 4 dosyanın konuyla alakası yok)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-11-30 205638.png
    Ekran görüntüsü 2020-11-30 205638.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 78
İnstall. Exeye tıklarsanız kurulum dosyasından anlayabilirsiniz
Install dosyasının programla ilgisi yok, oradaki dosyaların birçoğu C++ Redistributable yükleyicisinin geçici olarak oluşturduğu dosyalar. Klasörlere baktığımızda da bir UWP yazılımı olduğunu görüyoruz. WindowsApps klasörünü açmayı deneyiniz, muhtemelen Microsoft Store üzerinden bir yazılımı buraya kurdunuz.

C++ kuruyor olabilirsiniz ama emin değilim oyun için gerekli olan bir dosyada olabilir
Aynen öyleymiş galiba uninstall'a tıkladım dosyalar kayboldu
Install dosyasının programla ilgisi yok, oradaki dosyaların birçoğu C++ Redistributable yükleyicisinin geçici olarak oluşturduğu dosyalar. Klasörlere baktığımızda da bir UWP yazılımı olduğunu görüyoruz. WindowsApps klasörünü açmayı deneyiniz, muhtemelen Microsoft Store üzerinden bir yazılımı buraya kurdunuz.

Install'a tıkladığımda karşıma C++ çıktı ve ben de sildim. Bir sıkıntı olmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı