larycheif Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Epic'ten Outlast indirdim Türkçe yama kuramadım oyunun Launcher dosyası istiyor ama yok ne yapabilirim? Oyunun Launcher'nı bir yerden indirebilir miyim?
Epic'ten Outlast indirdim Türkçe yama kuramadım oyunun Launcher dosyası istiyor ama yok ne yapabilirim? Oyunun Launcher'nı bir yerden indirebilir miyim?
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #2 Outlast'ın launcherı yok bildiğim kadarıyla. Oyunun kurulu olduğu yere kurman gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS larycheif Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #3 MzK48 dedi: Outlast'ın Launcher'ı yok bildiğim kadarıyla. Oyunun kurulu olduğu yere kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle sanıyorumda birçok videoda Launcher dosyasını seçiyorlar. Artı 0 Eksi
MzK48 dedi: Outlast'ın Launcher'ı yok bildiğim kadarıyla. Oyunun kurulu olduğu yere kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle sanıyorumda birçok videoda Launcher dosyasını seçiyorlar.
E Emrullah7193863 Femtopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #4 MzK48 dedi: Outlast'ın launcherı yok bildiğim kadarıyla. Oyunun kurulu olduğu yere kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... oyunun kurulu olduğu yer ne hacı ben steamden indiridim masaüstünde gözüküyor sadece dosya bile yok Artı 0 Eksi
MzK48 dedi: Outlast'ın launcherı yok bildiğim kadarıyla. Oyunun kurulu olduğu yere kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... oyunun kurulu olduğu yer ne hacı ben steamden indiridim masaüstünde gözüküyor sadece dosya bile yok
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #5 Emrullah7193863 dedi: oyunun kurulu olduğu yer ne hacı ben steamden indiridim masaüstünde gözüküyor sadece dosya bile yok Genişletmek için tıkla... Oyunun kısa yolu o. Steam açıkken sol üstten Steam -> Ayarlar -> Depolama bölümüne gelerek oyunun nereye kurulu olduğunu görebilirsin. Artı 0 Eksi
Emrullah7193863 dedi: oyunun kurulu olduğu yer ne hacı ben steamden indiridim masaüstünde gözüküyor sadece dosya bile yok Genişletmek için tıkla... Oyunun kısa yolu o. Steam açıkken sol üstten Steam -> Ayarlar -> Depolama bölümüne gelerek oyunun nereye kurulu olduğunu görebilirsin.