Çözüldü Dosyaları D diskine kurduktan sonra Windows 10 yüklenirse dosyalar silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Syntax Error

Hectopat
Şu an C diskimde Windows 11 kurulu. Ben şu anki önemli dosyalarımı D diskine koysam, Windows'u C diskine kursam D diskindeki dosyalar silinir mi? Silinmez diye biliyorum ama emin olmak için. Tekrar programları oyunları indiremem. İnternetim biraz kötü. Bir de sürücü vs. tekrar kurmam gerekir mi? Önceden Windows 10 vardı ben 11 yaptım.

Siz formatta iken silmezseniz silinmez.

Çözüm
Şu an C diskimde Windows 11 kurulu. Ben şu anki önemli dosyalarımı D diskine koysam, Windows'u C diskine kursam D diskindeki dosyalar silinir mi? Silinmez diye biliyorum ama emin olmak için. Tekrar programları oyunları indiremem. İnternetim biraz kötü. Bir de sürücü vs. tekrar kurmam gerekir mi? Önceden Windows 10 vardı ben 11 yaptım.
D diskindeki dosyalar silinmez yakın zamanda dediğin şeyi yaptım. Fakat bazı programlar bende çalışmadı. Driver yedek alabilirsiniz. Ben Double Driver programını kullandım.

Çok teşekkür ederim peki sürücüleri tekrar kurmam gerekir mi?
Eğer sürücü kaynak yolunu D: diskinde bir yere alıp da sürücüleri oraya taşırsanız kurmanız gerekmez ki çok zor yapması. Hatta şuan yapan yok Dünya'da üşengeçlikten ama yapılabilir. Onun dışında birşey yapmadan atarsanız tekrar kurarsınız.

Eğer sürücü kaynak yolunu D: Diskinde bir yere alıp da sürücüleri oraya taşırsanız kurmanız gerekmez ki çok zor yapması. Hatta şu an yapan yok dünya'da üşengeçlikten ama yapılabilir. Onun dışında bir şey yapmadan atarsanız tekrar kurarsınız.

İnternet sıkıntı olmasa sürücüleri kurmak kolay aslında. Ama 1mb/s alınca işkence oluyor.

Eğer sürücü kaynak yolunu D: Diskinde bir yere alıp da sürücüleri oraya taşırsanız kurmanız gerekmez ki çok zor yapması. Hatta şu an yapan yok dünya'da üşengeçlikten ama yapılabilir. Onun dışında bir şey yapmadan atarsanız tekrar kurarsınız.

Evet gerekir. Sürücülerin yerel disk'ine kayıt oluyor yani C:'ye. Bazı programlar C: Diskindeki %appdata% klasörlerine veri vs. alıyor onları da yedekleyin.

Önerdiğiniz bir yedekleme programı var mı? Yoksa yukarıdaki arkadaşın dediği double driver programını mı kullanayım?

Son düzenleme:
Önerdiğiniz bir yedekleme programı var mı? Yoksa yukarıdaki arkadaşın dediği double driver programını mı kullanayım?
Double driver büyük ihtimal sürücüler için. Uygulamalar için elle yapabilirsiniz. Ve D.D. büyük ihtimal benim dediğimi otomatik olarak yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı