Dosyalarımda Java dosyasi yazıyor ve açılmıyor

ben.ati

Kilopat
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda ki bütün resimlerim, müziklerim, videolarım açılmıyor dosya türüne Java dosyası yazıyor. Ne yapmam lazım?

20200115_160114.jpg
20200115_160217.jpg

Son düzenleme:
Bilgin var mı zararlı virüsü silsem dosyalar düzelir mi?
Maalesef. Çözümü beklemekten başka yol yok. Zararlıyı silmek daha beter olmasını engeller. Silmezseniz dosyalarınız ileride çözüm çıksa bile kurtaramayacağınız hale gelebilir.

Keşke sisteminize önceden iyi bir gerçek zamanlı koruması olan güvenlik yazılımınızı kurup tedbirinizi alsaydınız durum şimdi böyle olmayabilirdi.

Maalesef. Çözümü beklemekten başka yol yok. Zararlıyı silmek daha beter olmasını engeller. Silmezseniz dosyalarınız ileride çözüm çıksa bile kurtaramayacağınız hale gelebilir.

Keşke sisteminize önceden iyi bir gerçek zamanlı koruması olan güvenlik yazılımınızı kurup tedbirinizi alsaydınız durum şimdi böyle olmayabilirdi.
Kardeşim bu olay zaten 1 yıldır falan var çözümü aradım aradım bulamadım yakında pc yi satıyorum ondan dolayı bu konuyu yeniden açtım.

Kardeşim bu olay zaten 1 yıldır falan var çözümü aradım aradım bulamadım yakında pc yi satıyorum ondan dolayı bu konuyu yeniden açtım.
O halde dosyalarınızı ileride yine çözüm çıkma ihtimaline karşın başka bir diske kopyalayıp satacağınız bilgisayarı tamamen temizleyin. Çözümün ne zaman çıkacağı belli olmuyor inanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı