Çözüldü Dosyaların ismi gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Masaüstü olsun Denetim Masası olsun disklerdeki klasörler dosyalar olsun hiçbir şeyin ismi gözükmüyor. Masaüstüne sağ tıklıyorum, yenile falan yazıları yok. Bunu nasıl çözerim? Windows 10 LTSC kullanıyorum.

1616865204581.png

1616865229078.png

Çözüm
Dediğim gibi, bu yazılım kayıt defteri girdisini bozmuştur. Bu yazılımı öneren bir üye olursa lütfen belirtin o üyeyi bir yoklayalım. 🙃

Yine de ekran kartı sürücüsü kaynaklı oluyor genelde bu hatalar. Dilerseniz tekrardan temiz kurulum yapmayı bi' deneyin.
Sorunu tespit ettim. Sorunun kaynağı IObit yazılımı. Aşağıdaki görsel IObit'in Advanced SystemCare adlı yazılımı değil miydi?

1616868883330.png

En iyisi temiz kurulum yapın ve bu tarz uygulamaları kurmayın. Format sonrası bu uygulamayı kurmadan sorun çözülürse sorunun çözüldüğünü belirtmeyi unutmayın. :)

Sorunu tespit ettim. Sorunun kaynağı IObit yazılımı. Aşağıdaki görsel IObit'in Advanced SystemCare adlı yazılımı değil miydi?

Eki Görüntüle 944009

En iyisi temiz kurulum yapın ve bu tarz uygulamaları kurmayın. Format sonrası bu uygulamayı kurmadan sorun çözülürse sorunun çözüldüğünü belirtmeyi unutmayın. :)
Hocam ondan olacağını sanmıyorum çünki yüklemeden önce olmuştu technopat konularına bakayım demiştim bu sorunu yaşayanlarda varmış biri bu yazılımı önerdi içinden birşey yapılacakmış fakat bulamadım. Sürücüyü güvenli mod da silerken onuda kaldırdım.
Hocam konu ile alakalı bir bilginiz yoksa işletim sistemini yeniden yükliyeceğim.

Dediğim gibi, bu yazılım kayıt defteri girdisini bozmuştur. Bu yazılımı öneren bir üye olursa lütfen belirtin o üyeyi bir yoklayalım. 🙃

Yine de ekran kartı sürücüsü kaynaklı oluyor genelde bu hatalar. Dilerseniz tekrardan temiz kurulum yapmayı bi' deneyin.

Çözüm

Tamamdır yarın temiz kurulum yaparım o zaman teşekkürler.
Temiz kurulum değilde İSO dosyasın da olan setup`u çalıştırarak hiçbir dosyayı silmeden Windowsu yeniledim. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı