Mustafa6631 Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/2fed4a9e3052882fb4407af857ee0fa633d527fea54366b0639173e1818aed2c?nocache=1 Calypso çevirinin bir yaması, sadece deepınstcınt uyarı veriyor, bir de Windows'taki SmartScreen. Sizce yükleyeyim mi?
Calypso çevirinin bir yaması, sadece deepınstcınt uyarı veriyor, bir de Windows'taki SmartScreen. Sizce yükleyeyim mi?
Çözüm Sakuya Izayoi 12 Ağustos 2025 Tehlikeli durmuyor ancak neden GitHub üzerinden dosya çekmiş ona anlam veremedim.
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 685 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #2 Mustafa6631 dedi: Calypso çevirinin bir yaması, sadece deepınstcınt uyarı veriyor, bir de Windows'taki SmartScreen. Sizce yükleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... False-Positive gibi görünüyor. SmartScreen uyarısı sanırsam kötü amaçlı yazılımlarla alakası yok diye biliyorum. Mustafa6631 dedi: Calypso çevirinin bir yaması, sadece deepınstcınt uyarı veriyor, bir de Windows'taki SmartScreen. Sizce yükleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Mustafa6631 dedi: Calypso çevirinin bir yaması, sadece deepınstcınt uyarı veriyor, bir de Windows'taki SmartScreen. Sizce yükleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... False-Positive gibi görünüyor. SmartScreen uyarısı sanırsam kötü amaçlı yazılımlarla alakası yok diye biliyorum. Mustafa6631 dedi: Calypso çevirinin bir yaması, sadece deepınstcınt uyarı veriyor, bir de Windows'taki SmartScreen. Sizce yükleyeyim mi? Genişletmek için tıkla...
KS KS Mustafa6631 Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #3 Akbal dedi: False-Positive gibi görünüyor. SmartScreen uyarısı sanırsam kötü amaçlı yazılımlarla alakası yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm fakat başka insanlara, bunu bilen kişilere danışmak istedim. Artı 0 Eksi
Akbal dedi: False-Positive gibi görünüyor. SmartScreen uyarısı sanırsam kötü amaçlı yazılımlarla alakası yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm fakat başka insanlara, bunu bilen kişilere danışmak istedim.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 12 Ağustos 2025 #4 Tehlikeli durmuyor ancak neden GitHub üzerinden dosya çekmiş ona anlam veremedim. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Mustafa6631 Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Tehlikeli durmuyor ancak neden GitHub üzerinden dosya çekmiş ona anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o ne oluyor ama sanırım çalıştırmayacağım. Cevap veren herkese teşekkürler. Çalıştırmayacağım, bu mesajı çözüm işaretledim teşekkürler herkese. Sakuya Izayoi dedi: Tehlikeli durmuyor ancak neden GitHub üzerinden dosya çekmiş ona anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Tehlikeli durmuyor ancak neden GitHub üzerinden dosya çekmiş ona anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o ne oluyor ama sanırım çalıştırmayacağım. Cevap veren herkese teşekkürler. Çalıştırmayacağım, bu mesajı çözüm işaretledim teşekkürler herkese. Sakuya Izayoi dedi: Tehlikeli durmuyor ancak neden GitHub üzerinden dosya çekmiş ona anlam veremedim. Genişletmek için tıkla...
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.471 Çözümler 46 Yer Bursa 12 Ağustos 2025 #6 Mustafa6631 dedi: Bilmiyorum o ne oluyor ama sanırım çalıştırmayacağım. Cevap veren herkese teşekkürler. Çalıştırmayacağım, bu mesajı çözüm işaretledim teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Yama kimin yaması? Güvenilir kaynaktan indirdiysen kullan SmartScreen uyarı vermesi bir şey ifade etmiyor varsa dosya konumuna atılan yamalara göz atilabilir. Artı 0 Eksi
Mustafa6631 dedi: Bilmiyorum o ne oluyor ama sanırım çalıştırmayacağım. Cevap veren herkese teşekkürler. Çalıştırmayacağım, bu mesajı çözüm işaretledim teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Yama kimin yaması? Güvenilir kaynaktan indirdiysen kullan SmartScreen uyarı vermesi bir şey ifade etmiyor varsa dosya konumuna atılan yamalara göz atilabilir.